Black Running T-Shirt

Jeg er nødt til at få mig til at købe en anden farve end hvide løbeskjorter. De er min favorit hele tiden! Så jeg har gul, lyserød såvel som et par andre lyse farver, der virkelig er vokset på mig. Jeg købte endda en orange til maratontræning! Så længe de er lette såvel som lyse, kan jeg godt lide livlige T-shirts nu.

Men i dag prøvede jeg en enorm sort. Ja, det var det, hun sagde.
Mine nyeste videoer

Ansigtsmaske til løb eller gå uden for tip
Forslag til ansigtsmaske til løb eller gå udenfor under coronavirus -udbrud. Skal du bære en aftale med maske såvel som de fineste valg for løbere.

Flere videoer

0 sekunder på 7 minutter, 15 sekunder

Næste op
Jessica Simpson Memoir – Open Book Review
06:05

Direkte
00:00
08:21
07:15

Las Vegas Half Marathon T-shirt er sort. Jeg købte det lidt stort, så det er typen af ​​uryddig – men jeg ville hellere være lidt så godt end så godt, ikke?

Jeg er lidt bange for, at sort ikke er den allerbedste farve at køre ind siden overophedning, men det er en sjov grafik. Så godt som jeg aldrig ville have købt mig selv denne farve ellers, så jeg antager, at det også er en ny oplevelse.

Jeg gjorde 4 miles i min sorte T-shirt såvel som var overophedet. så godt som det er i december. Jeg tror ikke, at denne t-shirt vil arbejde i februar i februar lige her-det gør mig så godt varm

Jeg ønskede en orange til morgenmad – det var prioriteten. Jeg glædede mig over det med en ægkrumble såvel som en bagel tynd med græskar flødeost.

Pumpkin Cream Cheese er muligvis bare højdepunktet i denne feriesæsonens smag!

Hav en god dag!

Send mig projektmappen

Gemme

Deling er omsorgsfuld!

Del

Tweet

Pin

Del

Post

Del

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post