Den kræsne kræsne

Mens jeg ikke tror, ​​at jeg er en kræsen eater, tror jeg, jeg er en plukker. Ikke en næseplukker (godt, nogle gange), men en madvælger. Jeg griber altid en bid af dette eller en håndfuld af det. Det er unødvendigt at angive meget af dette udokumenteret?

Mine eftermiddags snacks var en håndfuld kashi -kiks (til salg på Target), et stykke rosinbrød samt PB ud af krukken. Busted. Fordi jeg ikke har en tidsenhed så godt som ikke kan gå tilbage så godt som at tage billeder af alt dette “valg”, bliver du bare nødt til at tage mit ord for det.
Mine nyeste videoer

Marathon Training Day 3
Marathon Training Video Diary – Dag 3. Running Journal Inspect in With Run Eat Gentag

Flere videoer

0 sekunder på 51 sekunder

Næste op
Marathon Training Day 2
01:45

Direkte
00:00
08:21
00:51

Jeg er sådan en fantastisk plukker, at jeg var i stand til at vælge alle chokoladedækkede rosiner (og forskellige andre godbidder) fra denne pose med sti -blanding. Jeg er en ekspert – prøv ikke dette derhjemme.

Frokost var en grillet ost med gulerødder på siden. Jeg greb ligeledes nogle bagt chips såvel som hummus, efter at jeg tog billedet.

Min snack midt om morgenen var en velsmagende pære. Dette er den allerbedste frugt, jeg har opdaget lige her i en måned! Af en eller anden grund var de sidste æbler såvel som mandariner, jeg købte, ikke store? Jeg nipper i øjeblikket på rød rødvin samt taler om russiske komponister med Ben. Det eller drikke silknog samt læse blogs …

Min nyeste Breathe -udgivelse – Jeg har gjort en indsats for at spise ved bordet, med tv’et såvel som computeren. Har du nogen form for distraktioner, mens du spiser?

Send mig projektmappen

Gemme

Deling er omsorgsfuld!

Del

Tweet

Pin

Del

Post

Del

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post