8 Crazy-Simple Ways, som forældre kan glide fitness ind i deres dag

Hvis du har børn i skolealder (eller yngre!) Hjemme, er gymnastiksiden muligvis en luksus, som du bare ikke har råd til på daglig basis . Derfor finder adskillige mødre og far løsninger til træning, der passer til dem, når det er muligt i løbet af ugen. Andre bliver til weekendkrigere Santos Laguna Trøje og tilmelder sig lokale løb og cykelløb. Hvis du stadig prøver at finde tid til din pasform, er her et par lette (og fjollede!) Idéer til at hjælpe dig med at rackle trin uden at bruge en masse tid eller energi.

Gør lidt ekstra …

1. Gør opvasken? Multitask, når du står ved vasken og indlæser opvaskemaskinen. Gør kalvestigninger under skylning, og pause for at lave en squat til hver plade, skål eller glas, du lægger i maskinen.

2. Side trin -reklamer – bogstaveligt talt. Udnyt pauserne, mens du ser tv. Stå med dine fødder omkring skulderbredde fra hinanden. Trin din venstre fod for at møde højre, trykke på og gå tilbage for at starte position; Gentag med den bedste fod. Hold tråd, indtil showet kommer tilbage.

3. Gå ovenpå igen. Gør en opgave, der kræver din tilstedeværelse på anden sal? Slip en ekstra flyvning på vej derhen, ved at gå op, straks vende rundt for at gå ned og gå op igen.

4. Slip i trin i løbet af arbejdsdagen. Park på det fjerneste sted, tag trappen, gå til den sidste toiletstall, prøv svedarbejde – alle tilføjer ekstra fod.

Medtag de små …

5. Sæt på en popstation, skru op bindet og kast en dansefest i stuen. 30 minutter af dine bedste træk kan brænde omkring 200 kalorier.

6. Marts før måltider. Gå ind i praksis med at tage en tur i huset eller lave en skød rundt i baghaven, før du sad ned til morgenmad, frokost og middag.

7. Tag, and, and, gås, politiet og røverne, uanset hvad du kalder det, du er “det!” Stå op og jagter børnene!

8. Spil følg lederen, når det er din tur til at se den lille. Hvis han går til den anden side af gården, burde du også gå på vej på den måde. Lad ham komme ind på spillet, eller se, hvor lang tid det tager for ham at bemærke hans store skygge.

Hvad er dit trick til at holde sig i form med børnene? Del dine tanker i kommentarerne herunder!

Disse oplysninger er kun til uddannelsesmæssige formål og er ikke beregnet til at erstatte medicinsk diagnose eller behandling. Du burde ikke bruge disse oplysninger til at diagnosticere eller behandle et sundhedsmæssigt problem eller tilstand. Kontroller altid med din læge, før du ændrer din diæt, ændrer Kashima Antlers Trøje dine søvnvaner, tager kosttilskud eller starter en ny fitnessrutine.

Kimberly Daly Farrell

Kimberly Daly Farrell er administrerende redaktør hos Fitbit. En certificeret sundhedstræner og selvdiagnosticeret løbende afhængig, Kimberly studerede integrerende ernæring og har Canadas fodboldlandshold Trøje afsluttet tre maraton. Hun har tidligere haft redaktionelle stillinger i form, glamour, fitness og gode husholdningsmagasiner.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post