Vender tilbage til skolesporten løber lav risiko for infektion af covid-19, siger eksperter

, da studerende går tilbage til skolen i efteråret, siger sportsmedicinske læger med Loyola Medicine, at risikoen for eksponering for covid-19 blandt studerende atleter er lav.

Ifølge Nathaniel Jones, MD, en sportsmedicinsk læge for Loyola Medicine, ”Indendørs kontaktsport og fodbold ser lidt øget risiko for transmission, men den samlede risiko forbliver minimal, og en masse transmission forekommer uden for sportsindstillingen. Vores prioriteter er ikke ændret for Covid-19 i betragtning af at starten af pandemien. Hvis du følger retningslinjer og tager passende forholdsregler, kan du i høj grad mindske risikoen for at blive inficeret. ”

På trods af den lave risiko for eksponering for covid-19 for studerende atleter, er akklimatisering af stigningen i aktivitetsniveau en anden udfordring for studerende, der hopper tilbage til sport i år.

”Mange studerende har ikke været flittige med at opretholde deres aktivitetsniveauer i sommer, Olympique Marseille Trøje så de starter muligvis fra bunden,” sagde Pietro Tonino, MD, en ortopædkirurg og direktør for sportsmedicinprogrammet for Loyola Medicine. ”De er meget mere tilbøjelige til skade, når de kommer tilbage i sport, og deres første 3-4 ugers øvelse bliver til konditioneringstid.”

Dr. Jones anbefaler træning på køligere tider hele dagen, forbliver hydreret og efter en progression af at starte langsomt, mens du arbejder dig op.

Stacey Bennis, MD, en sportsmedicinsk læge for Loyola Medicine, ser allerede en stigning i aftaler på tværs af alle aldersgrupper, da folk Senegals fodboldlandshold Trøje arbejder for at øge deres aktivitetsniveauer, og når skoler og fitnesscentre genåbnes. ”Vi ser en uptick i sportsskader nu, mens Gamba Osaka Trøje vi i det forløbne år så meget mere gigt og glide og falde skader.”

Dr. Bennis fremhæver værdien af at tage det langsomt, når folk kommer tilbage i form for at undgå akutte sportsskader; De mest almindelige er knæskader, muskler og senetårer, ankelforstuvninger, bærer skader i at kaste atleter og angstfrakturer (især hos kvindelige atleter).

”Antallet af kvinder, der præsenterer for disse skader, er stigende, når de vender tilbage til træning efter et travlt år med at jonglere med at pleje deres familier og arbejde gennem Covid-19-pandemien,” siger Dr. Bennis. ”At skynde sig tilbage i træning efter så meget fritid øger kun risikoen for skade.”

Dr. Bennis og sportsmedicinske team hos Loyola Medicine er afhængige af en tværfaglig tilgang, der kombinerer fysioterapi med OB/GYN, urogynecology og smertehåndtering, for at tackle disse afgørende forskelle mellem kvinder og mænd. “I alle aldre har min individuelle befolkning en tendens til at skæve over kvinder, så for mig er det vigtigt at sikre mig, at jeg forsyner enkeltpersoner med en passende behandlingsplan for deres demografi.”

Da skolen starter for mange børn i denne måned, understreger Dr. Jones også de sociale og mentale fordele ved at få børn tilbage i sport på toppen af de fysiske fordele. ”I løbet af pandemiets højde gik studerende glip af både de psykologiske og fysiske fordele ved skolesport, såvel som socialiseringen af at være sammen med deres jævnaldrende hver dag. At vende tilbage til sport i år vil være nyttigt for deres velbefindende som helhed, selv når pandemien fortsætter omkring os. ”

Del dette:
Facebook
Twitter
E -mail

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post