Fra til AZ

Åh min gosh! Jeg glemte næsten, at jeg skal til Arizona i aften !! Jeg tager aldrig vejture for alvorligt (læs: overlad alt til sidste øjeblik). Jeg gætter på, at det var fordi Ben og jeg plejede at tage af sted med et øjeblik på tilfældige ture, da vi var forelsket (det udtryk, jeg bruger til, da vi først var dating)

Vi gik til Rosarito på indfald (hej, Mexico). Og vores 3. dato var til Grand Canyon. Se på, hvor ung Ben ser ud uden scruff!
Mine seneste videoer

Marathon Training Day 2
Marathon Training Journal Day 2. Runeatrepeat.com

Flere videoer

0 sekunder på 1 minut, 45 sekunder

Næste op
Jessica Simpson Memoir – Open Book Review
06:05

Direkte
00:00
08:21
01:45

Yosemite for at klatre halvkuppel (det er som 8 timer væk, og vi forlod tilfældigt efter arbejde en fredag ​​eftermiddag).

Og så er der den gang, vi kørte over hele landet med alt, hvad vi ejede.

Så ja, en weekend i den næste stat virker som ingen biggie, men da jeg skulle løbe et halvmaraton, er det en stor ting, at jeg pakker alt, hvad jeg har brug for at løbe. Jeg lavede en liste og håber, at jeg passer til det hele i min kuffert natten over.

Jeg var sulten hele morgenen – måske har de franske toastkopper brug for noget for mere opholdskraft? Alligevel spiste jeg en pære, mens jeg pakker …

Jeg lavede stadig frokost tidligt – og det var en stor! Jeg lavede en falsk kyllingesalat med jordnøddeklædning og en kalkun -sandwich.

Plus en halv larabar til dessert. Dette var Smores -smagen – ikke en fan.

Webstedet Healthy Living Blogs har en konkurrence om at sende 1 Lucky Blogger til Camp Blogaway. Før jeg rejser må jeg give dig de øverste 7 grunde til, at jeg skal gå til Camp Blogaway:

1. Fordi jeg spørger pænt. Offentligt.

2. Fordi jeg næsten stavede “offentligt” som “pubic” og overvejede at forlade det for at give dig en latter.

3. Jeg elsker at rejse, og dette ville være en anden road trip for mig!

4. Jeg har skrevet RER i næsten 3 år nu (!) Og ville elske denne mulighed.

5. Jeg tjekkede listen over højttalere og ved, at jeg ville lære meget!

6. Jeg bringer snacks til mine medrejsende!

7. Hvis du ser mig på konferencen og tager et billede af mig, der ser ud som om jeg bare vågnede, vil jeg stadig lade dig sende det på din blog (selvom jeg måske forsøger at få endda på et tidspunkt).

Vi ses i en anden stat!

Send mig projektmappen

Gemme

Deling er omsorgsfuld!

Del

Tweet

Pin

Del

Post

Del

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post