Mission Inn Half Marathon

Dette har været en kørt sjov weekend !!!

Lad os starte med gårsdagens begivenheder … Kan du huske for et par uger siden, da jeg gik på et Bachelorette Party Cruise til min kammerat Susan? Vi gik til hendes bryllup i går.
Mine mest aktuelle videoer

Før vi var fremmede gennemgang
Før vi var fremmede af Renee Carlino Book Review.
Hurtige tanker og anbefalinger til lydbøger. Historien, fortæller, anmeldelse og meget mere om A Good List -serien.

Flere videoer

0 sekunder på 9 minutter, 42 sekunder

Næste op
Min charmerende partner i Pysch Ward: A Memoir – Book Review
05:31

Direkte
00:00
08:21
09:42

Ceremonien var i den kirke, jeg voksede op i, så det var virkelig dejligt at være tilbage <3 Jeg gik på katolsk skole i denne kirke fra 1. til 8. klasse, så dette sted giver mig en varm fuzzy nostalgisk følelse. Vi havde lidt tid mellem ceremonien og modtagelsen, så vi stoppede ved min mors for en snack. Én quesadilla og en pulveriseret donut senere var vi på vej til vores næste stop! Modtagelsen blev afholdt på Union Station i Los Angeles. Jeg glædede mig i en vodka tranebær for at starte natten Ben glædede sig over Scotch lige op. Og så sang jeg, "Jeg elsker Scotch, Scotch, Scotch, ned i min mave ..." Jeg tror ikke, han fandt det så morsomt som jeg gjorde. Jeg var i stand til at overbevise ham om at smile godt til Cam før min Scotch Song Encore. Så ramte vi foto-booth. Vi skar vores billeder og efterlod en besked i deres hukommelsesbog. Vi sad ved Pico Boulevard -bordet. ‘Fordi jeg kommer fra Pico Yo. Jeg spurgte Susan, om jeg kunne tage bordnavnet hjem, og hun sagde, at hun placerede mig der, så jeg kunne. Jeg vil gerne ramme det Middagen startede med salat og sød majsbrød. Dette brød smagte som kage og var meget mere fugtig end den tørre WF -version. Der var en slikbar, som jeg også ramte på et tidspunkt ... Susan og Rondell er store fans af BBQ -ribben, så de fik deres yndlingssted til at tage hensyn til brylluppet. Hver plade kom med en ribben, kylling og fantastisk mac n 'ost. Seriøst, den bedste Mac n 'ost, jeg nogensinde har haft. Jeg donerede ribben til Ben, og han sagde, at det også var temmelig liv i at ændre sig. Heldigvis kom bruden og brudgommen rundt for at hilse og tage billeder med os ideelt, da jeg prøvede at få BBQ -sauce fra min hage og kylling ud af mine tænder. Derefter var det tid til en skål! Jeg skar mig her, fordi jeg tog en beslutning om at løbe et sidste minut halvmaraton næste morgen og fik et klokken op på klokken 4! Sikker på at køre angiver, at du ikke bør drikke natten før et løb, hvilket ikke er ideelt. Men det indikerer også, at du skal carb -belastning, som er min idé om en god tid! De havde cupcakes fra et fantastisk bageri i LA (starter med en "M"?), Og cupcake -servitrice sagde, at de løb ud af deres signatursmag. Heldigvis kan der ikke komme noget mellem mig og desserten, og det lykkedes mig at finagle et par til hele bordet fra DJ'en. Spørg ikke Vi prøvede også den røde fløjl Jeg overbeviste en bordkammerat om at spise 2 af dem “Oreo Style” Udfordring accepteret. Er det trist, jeg kan godt lide at binge cupcake spiser at binge drikke? Måske. Før uret ramte Midnight Ben og jeg skyndte mig hjem. Vi bor omkring 50 mil nord for LA, så det er normalt et hårdt drev, men der var nul trafik, og vi kom ret hurtigt hjem. I morges vågnede jeg kl. 04:30 for at løbe Mission Inn Half Marathon. Jeg havde planlagt at køre dette løb et stykke tid, men endte med at ikke registrere, da jeg indså datoen for Susans bryllup. Men Bobbi sagde, at hun kørte det for sjov, og jeg tog en beslutning, jeg vil være død, før jeg ved det, så jeg må også gøre det. Bobbi, Suzi og jeg sagde alle fortsat, at vi kun gør dette løb for sjov! Ingen af ​​os har kørt eller trænet for nylig, så det var en aftale. Jeg følte mig absolut slidt og næsten ude af form til dette løb. Suzi gik hurtigere ud, end jeg ville, men jeg ville ikke være langsom alle sammen, så jeg gik bare med det. Dette kursus var dog meget kort - jeg krydsede finishen kl. 12,24 miles (ved et uheld stødte starten igen senere). Så jeg kan ikke rigtig sammenligne dette med mine andre Half Marathon Times. Gennemsnitligt tempo var 8:48 - Jeg tager det! Det var et hårdt løb, men jeg er så glad for, at jeg gjorde det. Jeg løber ikke med venner nok! Bobbi og jeg blev sammen hele løbet! Og jeg så min lille utroligt hurtige pal Pam! Hun placerede 2rd i sin afdeling !!! På en Sidenote: Jeg vil absolut udforske dette område snart! Det så utroligt sød ud. Jeg har ikke en 'racerapport' fra Mission Inn Half, fordi jeg virkelig bare gjorde det for sjov. Mine tanker om løbet: It was organized very well for registration and packet pick up. The volunteers at the water stations were very position and encouraging. This really made a difference considering that there were no other spectators! Cotton shirt, not a fan. The course was very SHORT. The course was also flat It need to have been the lack of sleep and 10 miler yesterday, but I felt very worn out and out of shape. I wanted to go out to eat after the race (hello, eating is the reason I run!), but Ben already ate so I went homei stedet. I knew I wanted pancakes and eggs – but I don’t usually cook 2 things for breakfast. considering that this was a special day I made an exception. I used boxed pancake mix to make it faster and added extra cheese to the eggs. Both those changes really made this meal delicious! Okay, I have some grocery shopping to do. Vi ses senere! Send mig projektmappen Gemme Sharing is caring! Del Tweet Pin Del Post Del keep opting for these: Irvine half Marathon Race Recap Irvine half Marathon Race Recap half Marathon Race recap and Review. Irvine half crazy half marathon running course and race review and ideas for AFC half Marathon Race recap and Photos AFC half Marathon Race recap and Photos America's Finest City (San Diego) half Marathon Race results and Recap. AFC half Marathon photos. Running in rock n Roll San Diego half Marathon 13 Highlights from the race! rock n Roll San Diego half Marathon 13 Highlights from the race! rock N Roll San Diego half marathon results and recap. The run course and highlights from the race! The VIP experience a white wine and Dine half Marathon Race Recap white wine and Dine half Marathon Race Recap Run Disney half Marathon Race Recap. white wine and Dine half Marathon 2021 ideas tricks and review of the 13.1 mile Irvine half Marathon results and Mud Run? Irvine half Marathon results and Mud Run? Irvine half Marathon race recap and results. Highlights from the expo, parking, course, weather, post race party and mor What to eat before a Late half Marathon Race What to eat before a Late half Marathon Race What to eat before the afternoon half marathon rock N Roll Las Vegas. how to fuel before a half marathon or marathon lat ⚡ by shareaholic .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post