Motiverende mandag og min afgørende

I går formiddag kunne jeg ikke finde det afgørende, jeg holder på at tage på mine løb. Jeg har en løs afgørende, jeg får fat i, før jeg går, og lægger den enten i min lynlåslomme eller binder den i mine sko snørebånd. Det manglede i går, men jeg rejste uden at det overvejede, at Ben alligevel skulle være hjemme.

Jeg endte med at finde det senere i det sidste par capris, jeg bar for at løbe. Det gik dog gennem vasken!
Mine mest aktuelle videoer

Rejse Jane Review
Rejs Jane Portable Urinal Review.

Flere videoer

0 sekunder på 8 minutter, 1 sekund

Næste op
At lære af et dårligt løb
03:48

Direkte
00:00
08:21
08:01

Ben sætter sin løse ændring i denne hjerteformede skål, vi fik til at registrere på kasse og tønde til vores bryllup. Det er ikke så meget (i betragtning af at han har brugt det i 2 år!) I betragtning af at kontanter er så 2003.

Nå, jeg tog det endelig til Coinstar i går, og vi fik $ 42,00 til at bruge på Amazon. Jeg valgte et gavekort, fordi producenten opkræver dig 9,8 cent pr. Dollar, hvis du vil have kontanter

Derefter vandrede jeg rundt i købmanden i en times tid med at finde ud af, hvad jeg gerne ville spise denne uge.

Selvfølgelig vil jeg gerne spise chokolade og scorede denne “trail mix” på utroligt salg.

Um, dette er latterligt. Det er generelt chokolade slik med et par mandler og rosiner.

I går aftes var uundgåelig. Jeg lavede middag, undgik computeren og nød de rigtige husmødre i New Jersey. Jeg får stadig ikke Teresa – er hun virkelig så uvidende? Hun forstår ikke, at en ven gerne vil vide, om hun havde problemer derhjemme? Jacqueline tog ikke forkert for at spørge om det.

NY Daily News har en #Rhonj Recap her (kilde)

Ben og jeg fangede også lidt af her kommer Honey Boo Boo. Wow.

Mandag

Jeg startede dagen med en gymnastikstyrke -session. Det var dejligt at se min ven og medtræner Kristie der – vi har ikke set hinanden i måneder med vores forskellige tidsplaner!

Mandag Motivation … (Kilde Pinterest Dawn Palmer ved hjælp af Candy Rodal)

Ikke sikker på, om dette er motiverende, sjovt eller bare en ny måde at se ting på …

(kilde)

Mandag mini-mål til 20/20/12

1. Gå igennem al min e -mail inden fredag! Jeg har forsømt denne store tid.

2. Plank om dagen.

3. Spor alt.

Spørgsmål: Har du nogen mini-mål for ugen? Hvad er de?

Send mig projektmappen

Gemme

Deling er omsorgsfuld!

Del

Tweet

Pin

Del

Post

Del

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post