Fredag ​​sjov og fiasko

glad fredag!

Jeg startede min dag med en 10 mile løb, fordi jeg ikke er sikker på, om jeg løber i morgen eller ej, og jeg prøver at holde min kilometertal op før LA. Dette er ikke det samme som en lang løb, men jeg gør hvad jeg kan.
Mine mest aktuelle videoer

Covid 19 antistofprøve
Jeg tog Covid19 -antistofprøven. Sådan gik det og resultaterne!

Flere videoer

0 sekunder på 5 minutter, 19 sekunder

Næste op
5 minutters løb opvarmning a
05:34

Direkte
00:00
08:21
05:19

I går lavede jeg en speciel godbid ved morgenmaden og sendte den på Instagram. Overraskende havde mange mennesker ikke hørt om kogt grapefrugt før? Jeg dryssede bare (meget) brunt sukker på en grapefrugt og broiled det, indtil det hele var varmt og smeltet. Yummmm! (Instagram Runeatrepeat)

Det var gårsdagens #win, fordi det var fantastisk!

Men jeg havde også en #fail, da jeg flisede min tand.

Jeg vil ikke fortælle dig, hvordan, bare ved, at det er pinligt. Her er et foto af min store mund før chip. Busted.

Jeg har en aftale i dag klokka tolv middag for at se, om tandlægen kan løse mig. Ønsk mig held og lykke! Det er en rigtig lille chip, men jeg er en hypokondriac, så dette vil være interessant …

I morgen skal jeg til RNR Pasadena Half Marathon Expo og køre løbet på søndag.

Vil du være der? Ønsker du at hænge ud og tale om komprimeringssokker og gnidning og andre runnery ting?

Følg mig på Twitter, så giver jeg et hoved op, når jeg er der. Hvis du ser mig, skal du sige “Hej! Er du den runeatrepeat -pige? ” <- Det er, hvad mange kigger siger alligevel. Spørgsmål: Har du nogensinde fliset en tand? Mig nej! Jeg freaked absolut, da det også skete. Send mig projektmappen Gemme Deling er omsorgsfuld! Del Tweet Pin Del Post Del Bliv ved med at vælge disse: AFC Half Marathon Race Recap and Photos AFC Half Marathon Race Recap and Photos America's Finest City (San Diego) Half Marathon Race Results and Recap. AFC halvmaratonbilleder. Kører ind Hvad holder dig tilbage fra dit løbende mål Hvad holder dig tilbage fra dit løbende mål Din tankegang er det, der virkelig holder dig tilbage fra dine løbende mål. Det er ikke din evne til at køre så hurtigt eller langt Disney World 5K Race Recap Disney World 5K Race Recap Walt Disney World 5K Race Recap. Kør Disney Expo, 5K Race og Start Line -fotos. Idéer til at køre WDW Race Weekend Surf City Half Marathon Resultater og sammenfattning Surf City Half Marathon Resultater og sammenfattning Surf City Marathon og Half Marathon Resultater og sammenfattelse. Fotos og sjov fra Half Marathon Run i Huntington Beach Disney World 10K Race Recap Disney World 10K Race Recap Kør Disney World Marathon Weekend 2022. Disney 10K Race Review and Recap. Top 10 fotos og øjeblikke fra løbet Irvine Half Marathon Race Recap Irvine Half Marathon Race Recap Half Marathon Race Recap and Review. Irvine Half Crazy Half Marathon Running Course and Race Review and Ideas for ⚡ af Shareaholic .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post