Veggies for Volume

Opdateringslæser: Husk ikke at opdatere din besøgende med

På Walk House i dag troede jeg på middag samt tog en beslutning en enorm skål med spaghetti lød godt! Spaghetti er en ægte komfort mad for mig i betragtning af, at min mor udnyttede til at gøre det ugentligt. Spaghetti føles som hus så godt som jeg virkelig kræver det ideelle nu!
Mine mest aktuelle videoer

Jeg fik en covid-19-test
At få en coronavirus -test – nøjagtigt hvordan det fungerer, hvordan det føles, min oplevelse såvel som mere. Jeg fik standardtesten såvel som Ben fik Covid-19 hurtig test.

Flere videoer

0 sekunder på 5 minutter, 16 sekunder

Næste op
Jessica Simpson Memoir – Open Book Review
06:05

Direkte
00:00
08:21
05:16

Så jeg tog en beslutning om spaghetti, men i betragtning af at jeg forstod, at jeg var sulten såvel som ønsket en hel del mad, jeg kogte nogle broccoli på siden for at udfylde min skål. Der var stadig meget mere spaghetti end grøntsager, men jeg reddede nogle kalorier ved at tilføje grøntsager. Jeg lavede noget brød til Ben såvel som endte med at spise et stykke også. Så godt som jeg drak et par af Ben’s Mango Lassi også?

Dessert! Jeg endte med at ændre min dessert i går aftes til korn, så i aften er det tid til en vitatop såvel som varm chokolade? Dette er himlen.

Nu skal jeg nyde tabt. Vi er på afsnit 23. Jeg er afhængig!

Send mig projektmappen

Gemme

Deling er omsorgsfuld!

Del

Tweet

Pin

Del

Post

Del

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post

Fra til AZFra til AZ

Åh min gosh! Jeg glemte næsten, at jeg skal til Arizona i aften !! Jeg tager aldrig vejture for alvorligt (læs: overlad alt til sidste øjeblik). Jeg gætter på, at