Hot emner – hvorfor laver bloggere sponsorerede indlæg?

Hej der og glad onsdag!

Jeg har kæmpet for en mindre forkølelse for evigt nu. Det er ikke dårligt, men jeg er en moco-le-le som whoa. (MOCOS = Boogers på spansk.)
Mine mest aktuelle videoer

Podcast recaps fra 6. august
Og her er en ny video med en hurtig oversigt over 3 podcasts, jeg lyttede til i går.
Podcasts genindvundet:

The Drama Club – April 2018 -episoden om Monica Lewinsky og juli 2018 -episoden om Conan O’Brien og hertuginde af York Fergie. Interessante ting!

Morgen Toast Podcast – Dagens episode om varme emner inklusive E! Nyhedsmeddelelse om, at showet vil blive helt annulleret (Times er blevet skiftet lidt for nylig, men nu er det forbi).

Juicy Scoop med Heather McDonald – Interview med kaptajn Sandy fra under dæk Middelhavet

Flere videoer

0 sekunder på 7 minutter, 26 sekunder

Næste op
4 minutters træning i underkroppen til løbere
04:49

Direkte
00:00
08:21
07:26

Så jeg satte af sted på min normale tensdagsløb, og det gik godt i betragtning af at jeg er en Snotmobile. Det utroligt seje, dystre vejr er bedst til at løbe, så jeg havde det for mig.

Derefter kom jeg hjem og prøvede at spise korn, mens jeg kogte æg, og dette skete. Boo. BS

I går aftes lavede jeg blomkål ris, der var fantastisk. Kan du lide, hvordan jeg lavede falsk ris og serverede den med hvidløgsostbrød? Fordi jeg gør det.

Okay.

Lad os tale dagens varme emne … sponsorerede indlæg

I disse dage laver bloggere meget mere sponsorerede indlæg. Nogle mennesker er ligeglad, men nogle mennesker er virkelig ligeglad. Så jeg ville adressere det.

Tilbage i dagen (for fem-freaking-år siden), da jeg, og masser af mine venner begyndte at blogge, var det bare for lort og fnise sjov. Ingen forventede, at dette ville blive til et fuldtidsjob eller en mainstream form for nydelse og information (infotainment).

Kald det ‘det rigtige sted ideelle tid’, kald det held, kald det ‘online dating for venner’ … men uanset grund, en masse blogs sprængte! Inden for et år skyrocket, og annoncører ønskede at drage fordel af alle disse øjenkugler, der tjekker blogs. Så annoncegrupper dannede og organiserede en måde for bloggere at få betalt for deres hårde arbejde. Nogle grupper garanterede en fast sats afhængigt af, hvor mange læsere du havde (eksempel: du får $ 0,16 for hver læser hver dag). Det gjorde ikke noget, om folk klikkede på annoncerne, så længe du havde læsere, tjente du nogle penge.

Nå, sætpriser var fantastiske og gjorde det muligt for en masse populære bloggere at afslutte deres fuldtidsjob. (Jeg var ikke i den gruppe, da en masse skiftede for omkring tre år siden, men kom tumbling efter.)

Desværre overtænkte annoncerne sig selv. Så sidebjælke -annoncer faldt langsomt i værdi. Industrien begyndte også at ændre sig. Annoncører så, at de foretrak at målrette mod deres afgørende publikum lidt meget mere direkte.

Og det var her sponsorerede artikler kom ind.

(Kilde)

AD -grupper kunne ikke opretholde de lovede satser. Men annoncører begyndte at kontakte bloggere med bedre muligheder for at prøve, gennemgå og dele produkter, der er relevante for deres læsere (i stedet for generiske annoncer).

Fra bloggerens synspunkt er dette en ny, men potentielt positiv del af jobbet. Plus, på dette tidspunkt, hvis din løncheck vil blive skåret i halvdelen, men du har mulighed for at påtage sig et nyt projekt for at holde det den samme løn – vil du sandsynligvis prøve det. Som blogging for at leve er en noget ny besættelsessti, vi er nødt til at lære, når vi går.

Fra læserens synspunkt – får du se en anden prøve en mad, sportsbh, race, skala, kattebekæmpelse … inden du skal bruge dine penge på det. Men det kan føles som produktplacering, så jeg forstår, at det kan være irriterende. (Selvom bloggere er nødt til at sige ‘sponsoreret indlæg’, og alle disse metro -sandwich på den største taber ikke har en ‘produktplacering’ -notat på bunden af ​​skærmen.)

Jeg har en masse venner, der blogger som deres fuldtidsjob. De har over en million hits om måneden, der udfører freelance -arbejde, reagerer regelmæssigt på PR -virksomheder og læser -e -mails og prøver at dele deres historie/meninger/rådgivning for at hjælpe deres læsere. Dette er ikke raketvidenskab. Vi helbreder ikke kræft (medmindre kræft hærdes af Natalie Dee -tegneserier, i hvilket tilfælde jeg helt helbreder kræft, og du er velkommen). Men det tager meget tid og kræfter at gøre dette, og det kommer fra et godt sted.

Virkeligheden er, at jeg bliver kontaktet af mange virksomheder om produkter, ture, bøger osv. Hver eneste dag. Jeg afviser 83% af dem. Men hvis noget synes relevant for mig og/eller du vil overveje det og potentielt gøre et indlæg.

For nu ser det ud til, at sponsorerede artikler fortsætter i Blogland. Heldigvis er alle disse artikler mærket, så du kan springe det over, hvis det er irrelevant eller kedeligt. Jeg ville bare dele, hvor / hvorfor dette sker på RER og masser af sundhedsophold / løb / mode / madlavningsblogs i disse dage.

Jeg vil gerne løfte, at jeg vil fortsætte med at mærke alle mine artikler i bunden, hvor det er relevant. Jeg får det, hvis du springer over artiklenes, der ikke er relevante for dig. Og jeg vil prøve at placere dem ud, så du får en god dosis af løbende positioner og vandmelon mellem de sponsorerede ting.

Spørgsmål: Hvad er det værste, du nogensinde har spildt?

Tanker om hele sponsoreret post -ting?

Ansvarsfraskrivelse: Dette indlæg er sponsoreret af mit forbandede selv. Føl dig gratis med at klæbe ind, hvis du vil, men lad os holde dette en produktiv, voksen samtale.

Send mig projektmappen

Gemme

Deling er omsorgsfuld!

Del

Tweet

Pin

Del

Post

Del

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post