9 Væsentlige udsagn såvel som bekymringer for mit liv i dag

Hej! Jeg savner dig! Hvordan går det? Jeg har været Mia lige her såvel som skulle vente til det nye år for at komme tilbage med beskeder, men jeg blev uheldigt såvel som ønsket at angive ‘Hej!’! Håber alt er godt, såvel som du har en fantastisk ferie. Lad mig vide!

Her er mine tilfældige tanker, som jeg gerne vil dele i dag … det er det, der er vigtigt for mine hjerner film bedst nu. Det hjælper med at dele så godt, som jeg har lyst til at kræve at indhente!
Mine nyeste videoer

Min smukke ægtefælle i Pysch Ward: A Memoir – Book Review
Min smukke ægtefælle i Pysch Ward: A Memoir
af Mark Lukach

Evaluering af lydbogen af ​​det allerbedste sælgende memoir, der blev udgivet 2017.

Er det en god lytning?
Jeg deler en hurtig evaluering af bogen, der tilbydes på hørbar.

Fra Amazon:

Et hjerteskærende, men alligevel håbefuldt memoir om et ungt ægteskab, der omdefineres af mental sygdom og bekræfter kærlighedens magt.

Mark såvel som Giulias liv sammen begyndte som en eventyrromantik. De faldt ind som klokken 18, blev gift på fireogtyve samt startede deres drømmeliv i San Francisco kort efter. Men da Giulia var syvogtyve, oplevede hun en skræmmende såvel som uforudset psykotisk pause, der landede hende i psykisk afdeling i næsten en måned. En dag var hun dynamisk såvel som godt justeret; Den næste, hun var vrangforestilling såvel som selvmord, overtalte, at hendes kunne lide dem ikke var sikre.

Spørgsmål:
Hvilken bog eller podcast lytter du til nu ??

Hvad burde jeg lytte til næste?!

Links til bogen såvel som andre evalueringer er på runeatrepeat.com

Flere videoer

0 sekunder på 5 minutter, 31 sekunder

Næste op
Så var hun væk – boganmeldelse
04:20

Direkte
00:00
08:21
05:31

1. Jeg er Santa Monica !! Eller i det mindste var jeg i julen …

Jeg satte mit meget billige julemands kostume til stor brug ved at træne min rensdyr … Jeg antyder rensninger …

2. Jeg kan ikke rigtig godt lide gaver. Jeg tror, ​​at dette ligeledes indebærer, at jeg ikke rigtig leverer gode gaver. Det er noget, jeg burde være meget mere opmærksom på, da et par af de mennesker i mit liv kan have gaver som et af deres primære lignende sprog.

Pointen med den 5 lignende sprogbog er, at du bestemmer dit lignende sprog såvel som at bestemme dit folks lignende sprog. Så kan du vise dem, at du kan lide dem i en metode, der virkelig taler til deres hjerte.

Det er bare noget, jeg tror på bedst nu.

3. Tamales. Selvom jeg ikke kan lide gaver … kan jeg godt lide at pakke tamales ud !!

Desværre endte min husstand ikke med at gøre dem i år. Jeg tror på at lave dem selv snart, så jeg mister ikke det magiske mexicanske touch. Som det er, gør vi dem kun, når det er et år – jeg ønsker ikke at blive så godt rusten!

4. Jeg lavede cookies såvel som godbidder til et par af mine mennesker såvel som ikke fik til at give en af ​​kasserne. Denne kammerat endte med at gå ud af byen, så jeg gjorde, hvad enhver form for rødblodet rødhårede amonican ville gøre-spiste dem alle i går aftes, mens jeg så tv. allesammen. Plus natten før spiste jeg Chex -blandingen, jeg lavede.

I modsætning til min nylige cookie rampage …

5. Jeg får en hel del bekymringer på den 24 -dages udfordring. Jeg antager, at folk er forberedt på at ramme det nye år i gang! Du er helt gratis til at e -maile, hvis du har særlige spørgsmål. såvel som disse meddelelser har også en hel del information …

24 -dages vanskelighedspost

10 dages ren spisestue udfordring

Bonus: Ny fra Advocare-The One / 80 System = It’s A 80 Total Jump-Start Cleanse samt Way of Life Modification Package.

6. Sig tak til dig for at have læst såvel som at lytte til podcasten.

Jeg har virkelig været hektisk i RER -hovedkvarteret … arbejdet med job til det nye år! / Organisering / rengøring / forskning i bevægelse (!!) / papirarbejde / podcast -interviews samt mere.

Så – bloggen såvel som podcast tager nogle hviledage for at give mig en mulighed for at indhente såvel som at arbejde på alt. Sig tak til dig for at holde mig. Det er bestemt en ekstremt vanskelig tid. Jeg sætter pris på det.

Jeg opdaterer stadig Instagram dagligt, så overhold @RuneatrePeat derovre eller på Facebook, hvis du vil hænge ud.

7. Jeg er meget begejstret for det nye år såvel som at sætte nye mål. Jeg er forberedt på en frisk begynder meget mere end nogensinde før i mit liv! Jeg kræver nogle tilfredse såvel som håbefulde mål såvel som jeg har et par madlavning i mit hjerne køkken.

Sætter du mål eller beslutninger for det nye år?

8. Jeg lytter til Choice B af Sheryl Sandburg … indtil videre kan jeg godt lide det.

Undertitlen beskæftiger sig med modgang, opbygger holdbarhed samt opdager glæde…. Jeg tror, ​​jeg er holdbar såvel som positiv, så baseret på det ville jeg ikke have valgt denne bog. Dog så jeg det på Instagram i forbindelse med at hjælpe med at tilbyde med sorg såvel som valgte at give det et skud.

Jeg arbejder med sorg såvel som livsændringer såvel som det er godt at høre om behandling af sorg såvel som andre, der ender okay. somDet gør mig virkelig glad for at høre ting i bogen, der er gode metoder til at hjælpe erobrer uheldige tider, som jeg allerede gør! Det får mig til at føle, at jeg forstår nøjagtigt, hvordan jeg skal passe på mig selv såvel som at håndtere modgang såvel som at udvikle holdbarhed så meget meget mere, da jeg allerede har gjort et par af den sunde praksis naturligt! Gå monican. Det er ligesom intuitivt at leve!

9. Jeg planlægger såvel som at forberede nye løbende forslag såvel som planer, podcasts, opskrifter såvel som mere … Jeg vil være nyttige såvel som informativt for dig, så hvis du har et bestemt koncept eller bekymring, så lad mig det vide . Send mig en e -mail eller lad det være i kommentarerne.

Vil du have en sofa til 5k træningsplan?

Ønsker du at køre dit allerførste løb såvel som krav meget mere trin for trin rådgivning?

Vil du have en halvmaratonplan på under 2 timer?

Vil du have måltider til træning i et halvt eller fuldt maraton?

Ønsker du motivation til at køre såvel som hverdagens indtjekning med inspiration?

Vil du have mig til at dele, hvordan det er at være en rødhåret mexicansk, der prøver at opdage en øjenbrynblyant, der ikke var ultra sort på CVS i Pico Rivera?

Vil du have enkle ideer til måltider?

Vil du forstå nøjagtigt, hvordan man spiser sundt på et budget?

Vil du have mig til at tale med ikke-elite aka typiske løbere om deres træning såvel som tip?

Lad mig vide! Kan du lide alle disse ideer? Vil du især have en? Andet??

Send mig projektmappen

Gemme

Deling er omsorgsfuld!

Del

Tweet

Pin

Del

Post

Del

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post