Protein krus kage og mini-mål mandag

Da jeg opdagede kruskagen i weekenden på Expo blev jeg mindet om blogfænomenet-proteinkage i et krus! Dette var hele raseri for et stykke tid tilbage, og jeg vidste, at jeg var nødt til at lave en ASAP!

Mine seneste videoer

Så var hun væk – boganmeldelse
En god lytning – bog og podcast -gennemgangsserie
Derefter var hun væk af Lisa Jewell – tilgængelig på Audible, Amazon eller hvor som helst bøger sælges.

Er ‘så var hun væk’ en god lytning? Her er min anmeldelse!

For flere anmeldelser, links og ideer, se RuneatrePeat.com

Flere videoer

0 sekunder på 4 minutter, 20 sekunder

Næste op
Marathon Training Day 6
01:19

Direkte
00:00
08:21
04:20

Jeg har set en masse forskellige versioner af proteinkagen (eller proteinpust) opskrift, dette er min. I en ikke-stick-sprayet krus:

1 scoop proteinpulver

2 tb. æggehvider

2 tb. græskar

Pakke med Stevia, kanel

Dash salt, bagepulver og bagepulver

Mandelmælk til ønsket konsistens

Mikrobølger, indtil de er kogt

Jeg spredte PB og Apple Butter på toppen. Fantastisk dessert!

Kør: Jeg gjorde 6 miles let tempo i dag. Omkring en kilometer i en betydelig tysk Shepard kom ikke ud af hvor. Det gøede og løb lige for mig. Jeg skreg: “Nej nej nej!” Fordi jeg troede, det ville angribe mig. Jeg tror, ​​det opdagede et egern i buskene, fordi det bare holdt pause og løb tilbage til sin ejer (som var mindst 80 meter væk, og jeg så ikke på det tidspunkt).

Mit hjerte kørte, og jeg blev meget bange. Jeg synes, det er uhøfligt, at ejeren så, at jeg var bange og ikke gjorde noget for at stoppe hunden eller undskylde, at jeg bare var selv. Tak.

Morgenmad: Jeg kastede ud min nye Appleune Bowl til morgenmad i morges. Det er super søde og kommer med et vri på låg.

Pletune havde et bord oprettet på Expo, hvor du kunne fylde en skål korn og granola og tage den til at gå. Genialt rigtigt?! Så mange af de deltagende rejser, og dette gjorde det muligt for dem at fylde en skål til deres hotelværelser. Derefter er alt hvad du behøver at bestille en mælk fra en kaffebar på “WA-LA! Morgenmad serveres !! ”

Jeg fyldte min med en blanding af korn og granolas, men spiste alle de store granola -bidder i går aftes

I dag tilføjede jeg yoghurt, græskar, banan, chiafrø og cashewnødder. Det var en fantastisk morgenmad !!!

Mandag mini-mål til denne uge:

1. Komplet længere løb i midten af ​​ugen og weekenden lang sigt. stræk efter hver løb.

2. Luk køkkenet og børstetænder kl. 20

3. Efterlad noget mad på min plade til mine døde homies

Spørgsmål: Hvad er dit store mål for ugen?

Send mig projektmappen

Gemme

Deling er omsorgsfuld!

Del

Tweet

Pin

Del

Post

Del

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post