5 Metoder til at få dine børn meget mere aktive

Jeg er heldig at være en ekspert basketballspiller på Timberwolves, men jeg skylder, hvor jeg er i dag til de utallige timers metode såvel som den tid, jeg tilbragte på banen som barn. Det hele startede siden jeg blev introduceret til fysisk kondition i en ung alder. Fra en enorm husstand (jeg er et af seks børn) var det at være aktiv en integreret del af min barndom. Det var det, der formede mig såvel som støbt min karriere. I dag har det sociale netværk såvel som videospil overtaget. I stedet for at zonere ud foran røret, burde børnene omfavne frisk luft. Lige her er mine fem fineste tip til nøjagtigt, hvordan man får børnene op, aktive og sæt til succes.

1. Brug tid udenfor
Efter min mening er det allerbedste trin, som forældre kan tage, at få deres børn inkluderet i fritidsaktiviteter fra en ung alder. Da jeg var ung, spillede der spil som Tag in the Park med mine venner, ud over at honere min atletiske Real Madrid Trøje kapacitet med basketball såvel som fodbold, lod mig bruge rigelig tid udenfor.

2. Motiver sund kost
Fitness såvel som sunde spisevaner går hånd i hånd. En af de mest essentielle ting at indpode børn er sunde spisevaner. Sund behøver ikke at antyde kedeligt. Min husstand kogte konventionelle caribiske måltider samt inkluderer altid grøntsager. Vi har ligeledes snack på frugt meget mere end slik. Ikke helt sikkert nøjagtigt, hvordan man begynder sund spisning med din familie? Undersøg denne måltidsplan af Fitbit.

3. Accepter organiseret sport
Sport har altid spillet en væsentlig funktion i mit liv. Selv når jeg var så godt ung til at deltage i de faktiske spil, ville jeg gå til basketballcampen, som min far kører såvel som at hoppe ind under øvelser såvel som sjove aktiviteter. At være der såvel som at føle energien såvel som spændingen fik mig til at tænke på at være aktiv. Nu har jeg oprettet min egen sommerlejr for at give børnene chancen for at deltage i organiseret sport, som jeg mener er en af de mest væsentlige dele af barndommen.

4. Bliv involveret
Da jeg voksede op, var min far såvel som mor altid inkluderet i mine aktiviteter – uanset om det betød, at min mor så mig køre spor eller min far rebound for mig på banen. De forstod betydningen af at føre som et eksempel såvel som altid var involveret, hvilket fik os til at ønske at få succes endnu mere.

5. Se sport sammen
Hvis du vil tilbringe tid foran røret, skal Tunesiens fodboldlandshold Trøje du indstille på sport. At se spil med min far, da jeg var yngre, hjalp mig efterår som med basketball. Vi ville tale om forskellige træk, skuespil såvel som spillere, hvilket hjalp mig med at få en stor interesse. I stedet for at se tegneserier med dine børn, skal du invitere dem til at komme og sidde såvel som at se et spil. Du har tid til at binde, rod til nøjagtigt det samme team, samt udløse deres rentesats i at leve samt vedtage en aktiv livsstil.

Denne info er kun til akademiske funktioner så godt som ikke er beregnet til at erstatte medicinsk diagnose eller behandling. Du burde ikke bruge denne info til at diagnosticere eller behandle et sundheds- og wellness -problem eller tilstand. Undersøg altid din læge, før du ændrer din diæt, ændrer dine søvnvaner, tager kosttilskud eller starter en ny fysisk fitnessrutine.

Andrew Wiggins

Andrew Wiggins er en ekspert basketballspiller i National Basketball Association. Han er i sin 5. sæson med Minnesota Timberwolves. Han blev født såvel som opvokset i Vaughan, Ontario samt gik på college ved Kansas University. Han blev valgt nr. 1 i NBA -udkastet i 2014. Han fortsatte med at vinde Rookie of the Year og var den allerførste canadiske, der vandt disse hædersbevisninger. Han kommer fra en stor, atletisk familie. Hans mor var en canadisk olympisk sprintmester såvel som hans far spillede i NBA. Personligt har han et erhverv, der er typisk Stade Rennais FC Trøje for 19 point 4 rebounds samt 2 assists pr. Kamp. Han er den 4. yngste spiller i NBA -historien til at score 3.000 samt 4.000 point samt den 4. spiller under 22 år i NBA -historien for at registrere på hinanden følgende 40 point -spil.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post