Pas på kokosnøddeolie Hucksters

Vær forsigtig med Coconut Oil Hucksters

Af Marc David

Er kokosnøddeolie alt, hvad det er knækket så meget som? Hvis du har foretaget nogen form for at læse op om dette, ville du tro, at du har opdaget en meget skjult teknik til lang levetid, højeste mager, hudbeskyttelse såvel som hårbeskytter såvel som det har været i din købmand for evigt!

På et tidspunkt, da du begyndte at blive inkluderet i fitness, har du hørt, at mættede fedtstoffer er dårlige, men du burde forstå betydningen af fedt i din diætplangeneral er en god ting. En ekstremt lavt fedtindholdsplan er ikke rigtig en stor ting. Det er så 1970’erne! Især for dem af os, der ønsker at udvikle muskelmasse eller fyr, der ønsker at forbedre testosteron.

Måske har du hørt at holde dit generelle fedtindtag højt omkring 30% (sundt fedt) såvel som så lavt som 15%. For mænd er det at have fedtindtag højere angivet for at forbedre testosteron. Men når fagfolk angiver “sundt fedt”, indebærer de hovedsageligt ensom (f.eks Øg dit mættede fedtindtag såvel som ingen burde fortælle dig at øge dine transfedt!

Her er den stadigt velkendte forskningsundersøgelse, når nogen linker til tropiske olier som værende trick-kuren. Tropiske olier er Pacific Island -befolkningen, da vin, ost såvel som fødevarer med højt fedtindhold er til franskmændene.

Forstod du, at flere undersøgelser af Pacific Island-populationer, der får 30-60 procent af deres samlede kaloriindtag fra fuldstændigt mættet kokosnøddeolie, alle har vist næsten ikke-eksisterende hastigheder for hjerte-kar-sygdomme? (1)

Kokosnøddeolie består af 90% mættet fedt, men tænkes for at være mellemkæde triglycerider eller MCT’er. Nogle forskere føler, at det mættede fedt, der opdages i kokosnøddeolie

Nogle forskningsundersøgelser antyder, at MCT’er, ligesom dem, der er oprettet fra kokosnøddeolie, absorberes meget hurtigere end andre fedtstoffer. De kan bruges som energi hurtigere end glukose US Sassuolo Trøje (sukker) samt har dobbelt så mange kalorier. Betydning, det kan være et ekstremt stort fedt for energi, intens træning såvel som senere bedring.

MCT’er absorberes så hurtigt. Da de af dette sjældent bliver holdt så fedt så godt som de kan bruges til energi, så de hjælper reserve protein. Faktisk kan MCT’er endda fungere som bærere for aminosyrer samt hjælpe dit kapacitetsassimilationsprotein.

Yderligere foreslåede fordele ved kokosnøddeolie:

-Forbedring af dit hjertesundhed
-Boosting din skjoldbruskkirtel
-For at øge din stofskifte
-Promotering af en mager krop såvel som vægttab om nødvendigt (3)
-Supporting af dit immunsystem
-Forbedre hud (4) og hårforhold (5)
-Fastervægt såvel som vækst hos for tidlige babyer (6)
-Dette er snarere en liste over fordele på dette tidspunkt såvel som du kan lokkes til at skynde dig ud, købe noget kokosnøddeolie samt begynde at lave mad med den eller bruge den på salater eller lægge det i dine proteinshakes.

”… Vi kan godt lide det som en erstatning for mindre sund, forarbejdet mættet såvel som transfedt. Vi foreslår ikke, at du køber badekar med kokosnøddeolie samt spiser det ved den skefulde. Det handler ikke om at “tilføje” kokosnøddeolie til en uønsket diæt. Det handler om at erstatte. Det er nøglen. ” ~ Christopher Mohr, PhD, RD, CSSD for MOHR -resultater

”Bare da en mad indeholder høj i mættet fedt, indebærer ikke nødvendigvis, at det øger kolesterol i blodet eller bidrager til hjertesygdomme. Virkningen af mættet fedt varierer fra person til person, afhængigt af genetik, vægt, anden diæt såvel som livsstil, såvel som endda køn (mættet fedt har en tendens til at øge LDL, det “dårlige” kolesterol, meget mere mere hos mænd). Derudover inkluderer tropiske olier andre stoffer, der kan påvirke faren for hjertesygdom – og nøjagtigt hvordan olierne behandles kan også gøre noget. Det, der er vigtigt, er din generelle diæt. Tilføjelse af tropiske olier i sammenhæng med en sund diætplan er usandsynligt, at det påvirker kolesterol i blodet markant. ” ~ Berkeley Wellness Letter; Oktober 2010 (8)

De fleste fagfolk Australiens fodboldlandshold Trøje foreslår, at du bruger uforarbejdet, yderligere jomfru kokosnøddeolie (ellers bliver den forarbejdet, hydrogeneret såvel, da de sundhedsmæssige og wellness -fordele er ugyldige). Husk, at du ikke ønsker transfedt i nogen form for beløb. Så få den uforarbejdede type.

Selv med denne lille vaskeri -liste over mulige fordele er det generelle forslag om at holde mættede fedt til 10% af det samlede fedt (7), selvom det drøftes blandt de nuværende fysiske konditioneksperter såvel som er genstand for en varm debat!

Nederste linje: Det er et sundt mættet fedt, såvel som du burde holde det i skak

Du vil bruge den uforarbejdede, ekstra jomfru kokosnøddeolie.
Hvis du kan, skal du udskifte animalsk fedt eller på anden måde forarbejdet Watford FC Trøje fedt med dette alternativ.
Være bevidst omTilføjet kalorier, da til sidst kan alt så godt blive holdt så fedt.
MCT’er kan bruges til energi, men hvis du indtager meget mere, end du bruger, vil du opbevare såvel som at erhverve uønsket vægt.

Referencer:

1. Kaunitz H, Dayyrit CS. Brug af kokosnøddeolie samt koronar hjertesygdom. Philippine Journal of Interior Medicine, 1992; 30: 165-171
2. Amarasiri WA, dissanayake som. Kokosnødfedt .ceylon Med J. 2006 juni; 51 (2): 47-51.
3. Assuno ML, Ferreira HS, Dos Santos AF, Cabral CR JR, Florancio TM. Virkninger af diæt kokosnøddeolie på de biokemiske såvel som antropometriske profiler af kvinder, der leverer abdominal fedme. 2009 jul; 44 (7): 593-601. Epub 2009 13. maj.
4. Agero AL, Verallo-Rowell VM.A randomiseret dobbeltblindt styret forsøg, der sammenligner yderligere jomfru kokosnøddeolie med mineralolie som en fugtighedscreme for moderat til moderat xerosis.Dermatitis. 2004 SEP; 15 (3): 109-116.
5. Reles som, Mohile RB. Virkningen af mineralolie, solsikkeolie samt kokosnøddeolie på forebyggelse af hårskader. J Cosmet Sci. 2003 Mar-Apr; 54 (2): 17-192.
6. Sankaranarayanan K, Mondkar JA, Chauhan MM, Mascarenhas BM, Mainkar AR, Salvi RY. Olie -massage hos nyfødte: En åben randomiseret administreret forskningsundersøgelse af kokosnød versus mineralolie. Indian Pediatr. 2005 SEP; 42 (9): 877-884.
7. I 2003 indpakket Verdenssundheds- og wellnessorganisationen (WHO) såvel som mad såvel som landbrugsorganisation (FAO) professionel høringsrapport om, at ”indtagelse af mættede fedtsyrer er direkte forbundet med kardiovaskulær risiko. Det konventionelle mål er at begrænse indtagelsen af mættede fedtsyrer til mindre end 10% af det daglige energiindtag samt mindre end 7% for grupper med høj risiko.
8. ”Tilbage til Tropics” University of California, Berkeley Wellness Letter. Oktober 2010; bind 27; Problem 1. www.wellnessletter.com

Tjek min hjemmeside: ingen tyr bodybuildng.

Marc David’s No Bull Bodybuildng -program Click her!

Om forfatteren:

Marc David er en genial fysisk konditionentusiast såvel som udvikleren af teknikken “Nobull bodybuilding system” på www.nobullbodybuilding.comhe kan vise dig nøjagtigt, hvordan du reducerer dit kropsfedt gennem diæt, nøjagtigt hvordan man får vægt eller producerer meget mere muskler Masse gennem en overflod af træningsforslag ved at træne mindre, ikke mere! Når en selvbevidst tynd, “135 pund svækkelse.” I dag er Marc en 200 pund bodybuilder, der lærer utallige mennesker at erhverve vægt, udvikle muskelmasse samt mindske kropsfedt med en træning såvel som ernæringssystem så let, at selv en total begynder kan forstå det! Marc fordriver adskillige “bodybuilding myter”, fortæller dig, hvad mange mennesker aldrig genkender om ernæring, såvel som hvad medicinbranchen ikke ønsker, at du skal vide. Gå til www.nobullbodybuilding.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post