10 enkle metoder Hektiske mødre kan forblive sunde

moderskab er fantastisk. Selvfølgelig kan jeg få alle sappede såvel som at sige, at det er en gave, som det absolut er, men det er en krævende gave, der inkluderer sine egne unikke udfordringer. Med en smule planlægning (jeg mener, hvem er meget bedre til at planlægge end mødre?) Kan vi sætte disse vanskeligheder i seng. Prøv disse 10 tip for at gøre det til din sundeste mors dag endnu.

1. Hav en “pick-fri” uge

Mange af mine “mor” -klienter siger, at de ikke spiser fjerkræfingre eller slik eller Mac samt ost. Ud over virkeligheden fortælles de ikke rigtig en fuld del af dem. Imidlertid kan de få pommes frites såvel som cookie -bid, som du “plukker” på fra dine børns måltider, tilføje. I en hel uge skal du undgå de unge valg. Det vil være både øjenåbnende såvel som slankende.

2. Prøv gurkemeje

Er du bekendt med gurkemeje? Det er en smag, der giver karrypulver sin gule farvetone, såvel som du kan ekstremt godt have i dit smagskab. Tag det ud såvel som at drys det på æg, grøntsager eller korn. Det er en ekstremt kraftig humør-booster, har stærke anticanceregenskaber såvel som er antiinflammatorisk.

3. Begynd ugen tynd

Tag en time eller to på søndag for at planlægge en almindelig menu, fremstille en købmandsfortegnelse samt ramme supermarkedet. Jeg foreslår, at du prøver mindst en ny opskrift eller komponent om ugen samt planlægger mindst en fisk- eller skaldyrsmiddag til familien. Vingende det såvel som vægttab går ofte ikke sammen.

4. Gå efter glas

Mange mødre er bevidste om BPA’er, de kemikalier, der lurer i mange plastflasker såvel som sippy kopper. Men hvis du mener, at BPA-fri er metoden til at gå, er jeg ikke overbevist. Hvad der erstatter BPA er muligvis ikke meget sikrere. Den bedste mulighed for dig såvel som de unge er glasvandflasker såvel som madbeholdere. Stadig på hegnet? Klassen af kemikalier, der opdages i mange plastik, kaldes “feseogener.” Yup, som i “Brug mig såvel som din fare for fedme.”

5. Spil!

Tænk på dine børn som mini personlige trænere. Når mine unge skyder bøjler, gør jeg det også. En klient kom lige så godt som fortalte mig, Borussia Dortmund Trøje “I stedet for at se mine unge spille fodbold, sluttede jeg mig. De kunne godt lide, at jeg spillede så godt som jeg fik en ekstra øvelse i.” Vind, vind!

6. Bær eftermiddags ammunition

Mødre forstås at pakke snacks til unge såvel som intet for sig selv. Ud over da, hvis du er heldig, vil der være et par ekstra cheddar -kaniner til overs. Du kan gøre meget bedre end kaniner. I hver pung skal du lagerføre en snack. Jeg kan godt lide ernæringsbarer ved Zing såvel Yokohama F. Marinos Trøje som sundheds- og wellness -kriger. Du kan ligeledes vaskeri ud af en altoid tin – vi telefon kalder dette en “nutcase” hos FoodTrainers. Fyld det med pekannødder eller solsikkefrø, både fyldning såvel som maveslimmende snacks.

7. Snack på madlavning crudités

Dinnertime kan være en sludder. Mange af mine klienter siger, at de smager såvel som græsser så meget, mens de laver mad, at de ikke engang er sultne til middag, men de spiser stadig. Løsningen? Sæt nogle madlavningskrød – rå gulerødder, agurker eller paprika skiver. Det er perfekt til, når du vil knaske på noget, men vil være opmærksom på disse “madlavningskalorier.”

8. Vær en tidlig fugl

Apropos madlavning såvel som middag, “hvornår man skal spise” er et dilemma for mange mødre. Spiser du tidligt med børnene eller venter på din partner for at finde hus om et par timer? Spis en tidlig fødsel middag, en meget meget bedre end en dobbelt middag.

9. Se hvor du arbejder

Jeg ville ikke betale udgifter eller returnere e Brasiliens fodboldlandshold Trøje -mails i køkkenområdet med køleskabet, der stirrer lige på dig – det er lige så fristende. En stressende e -mail eller enorm udgift kan sende dig over snackingkanten.

10. Lav te, det tynde natkap

Det er så simpelt at ønske en godbid, når de unge sover. Én godbid bliver til to, og ja, du forstår historien. Prøv i stedet te om natten. Jeg kan godt lide en lavet af Pukka med lavendel, en naturlig afslappende middel. Det sparer dig kalorier såvel som at hjælpe dig med at slappe af inden sengetid.

Denne info er kun til akademiske funktioner så godt som ikke menes som en erstatning for medicinsk diagnose eller behandling. Du skal ikke bruge denne info til at diagnosticere eller behandle et problem eller velvære eller tilstand. Undersøg altid din læge, før du ændrer din diæt, ændrer dine søvnvaner, tager kosttilskud eller starter en ny fysisk fitnessrutine.

Lauren Slayton

Lauren Slayton, MS, RD, er forfatteren af Bit Book of Thin såvel som skaberen af FoodTrainers -bloggen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post