Pommes frites og cookies

Jeg elsker at gå rundt i helsekostbutikker og tjekke alle varer. Jeg kan tilbringe timer på steder som WF eller min lokale mors økologiske marked. Jeg kan også bruge alt for mange penge på alle de gode ting !!

Jeg scorede en stor prøve af Granola, mens jeg gik rundt i butikken … det var så godt, at jeg virkelig overvejede at få den, men så huskede jeg, at Granola kan være farlig i mit hus.
Mine mest aktuelle videoer

Hvordan man laver træning i underkroppen for løbere a
Hurtig tutorial af underkroppen til løbere træner en bevægelse. Dette inkluderer:
Sumo Squat
Omvendt Lunge – til højre
Omvendt Lunge – Venstre
Lateral Lunge – Ideel
Lateral lunge – venstre

Få denne måneds træningskalender for løbere nu på runeatrepeat.com

Flere videoer

0 sekunder på 3 minutter, 9 sekunder

Næste op
Så var hun væk – boganmeldelse
04:20

Direkte
00:00
08:21
03:09

Før jeg gik konkurs, angiver jeg – til mors, spiste jeg mandelsmør på hele hvede med yoghurt og blubes. De blåbær, jeg har fået fra Costco, er stort set sure og ikke gode. Boo. Jeg vil virkelig ikke spise dem, men jeg hader bare at smide dem væk.

Resten af ​​dagen var meget tilfældig, og jeg snackede meget. Dagens højdepunkter omfattede nogle af Ben’s Chik-fil-A-fries …

Og en chokoladechip -cookie, jeg fik fra helsekostbutikken. Ja, pommes frites og cookies – det var en af ​​disse dage, og jeg vil ikke diskutere … Da jeg var vegansk, ville jeg gå i helsekostbutikker, der søgte veganske slik som denne hele tiden. Jeg tror, ​​jeg prøvede at udfylde et tomrum med disse desserter og berettigede at spise dem i betragtning af at de var veganske.

Nu er jeg klar over, at veganske godbidder har så masser af kalorier og fedt som “normale” desserter – men de er lavet med bedre ingredienser og utroligt lækker?

Send mig projektmappen

Gemme

Deling er omsorgsfuld!

Del

Tweet

Pin

Del

Post

Del

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post