AAS: Impotens & tab af libido

af Mike Arnold

Hvis der er nogen form for sidepåvirkninger forbundet med steroidudnyttelse, som de fleste individer gerne vil undgå, er det af impotens såvel som tab af libido. Selvom dette er typiske sidepåvirkninger af AAS -brug, vælger mange, der oplever fra dem, at forblive ganske, Argentinas fodboldlandshold Trøje snarere end at søge hjælp samt opleve den opfattede forlegenhed ved optagelse. Dette er uheldigt, da denne oplevelse ikke er et mærke af mandlig mangel, men det af en medikamentinduceret hormonel ubalance. Der er en række potentielle triggere, der er ansvarlige for udseendet af disse symptomer, som alle krav skal behandles i deres egen metode, hvis der ønskes en hurtig helbredelse. I denne artikel dækker vi alle de grundlæggende triggere såvel som kurer til diagnosticering samt behandling af seksuel dysfunktion i steroidbrugeren.

Overholdelsen af er de 4 vigtigste triggere af seksuel FC Porto Trøje dysfunktion hos AAS-brugere: personlig respons på specifikke steroider, østrogenubalance, testosteronmangel samt 5-AR-hæmmerbrug. Lad os se på det allerførste af disse, som er personlig respons. Af alle de forskellige steroider, der tilbydes BB’R, synes to i specifikt at forårsage dette problem hyppigst. Dette er Nandrolone såvel som trenbolon. Ikke alle vil reagere nøjagtigt på disse medicin, når det kommer til deres indflydelse på seksuel funktion. En række individer kan tage store doser af et af disse stoffer, nogle gange endda kombineret, men alligevel oplever ingen problemer overhovedet. Andre kan løbe ind i spørgsmål under specifikke omstændigheder, såsom når deres test til Nandrolone/Trenbolone -forholdet er slukket. Andre er ekstremt følsomme over for virkningerne af disse medicin såvel som vil have problemer, uanset hvad de gør, der støder på fuldblæst seksuel dysfunktion, uanset dosis, inden for kun få uger.

Hvis en privat er tilbøjelig til at opleve seksuel dysfunktion fra disse steroider, vil sådanne sidepåvirkninger generelt begynde at blive mærket inden for ca. 5-6 uger efter at have indledt brugen såvel som vil fortsætte med at præsentere sig, så længe den fornærmende forbindelse (er) er ansat. Ofte vil disse symptomer begynde at sprede sig inden for 5-10 uger efter ophør af den krænkende forbindelse. Tren Ace såvel som NPP er normalt hurtigere at komme sig fra på grund af deres meget kortere aktive liv i kroppen, mens en medicin som DECA, der bevarer et ekstremt langt aktivt liv i kroppen, kan fortsætte med at skabe symptomer i et markant længere tidsperiode (bemærk: lige da en person kan opleve problemer med et af disse stoffer, betyder det ikke nødvendigvis, at han vil have nøjagtigt det samme problem med et andet).

Når seksuel dysfunktion bringes videre af enten Nandrolone- eller Trenbolone -brug, er der 3 valg valg. Den ene, den private kan afbryde den fornærmende medicin fuldstændigt såvel som at vente på symptomerne på at mindske. To, han kan manipulere sin testosteron til Nandrolone/Trenbolone -forholdet samt se, om dette hjælper med at rette problemet (for eksempel kan den private opleve seksuel dysfunktion, når man administrerer 400 mg test samt 800 mg DECA, men alligevel en total ophør af symptomer kan tage placering, når man vender dette forhold til 800: 400 til fordel for testosteron). Endelig, hvis individets symptomer er prolactinrelateret, kan tilsætning af en anti-prolactin-medicin til ens program, såsom cabergoline eller pramipexol, lette symptomer.

Nogle individer antager forkert, at alle nandrolon og/eller trenboloninduceret seksuel dysfunktion er prolactinrelateret, da disse medicin har en tendens til at hæve prolactinniveauer, men dette er ikke tilfældet. I mange tilfælde opdager de, der oplever fra Nandrolone/ Trenbolone, seksuel dysfunktion ingen lettelse fra deres symptomer på trods af at have taget store doser af anti-prolactin-lægemidler. Blodarbejde har yderligere verificeret, at dette er tilfældet, med en række af mine klienters personlige blodarbejdsaflæsninger, der udsætter typisk for under typiske niveauer af prolactin efter behandling med anti-prolactin-lægemidler, kun for at opdage, at de stadig oplever det nøjagtige Samme grad af symptomer, som de var før behandling. Disse resultater er tegn på skiftende triggere af seksuel dysfunktion hos individer af nandrolon/trenbolon, som sandsynligvis er direkte forbundet med medicinen selv såvel som ikke tilknyttede metabolitter.

En anden årsag til seksuel dysfunktion hos steroidindivider er østrogenubalance; Enten så godt østrogen eller så godt kan meget medføre nøjagtigt de samme problemer. Anvendelsen af aromatiserbare medicin kan resultere i overskydende østrogenniveauer, især når de administreres i fravær af anti-aromatase-medicin (A.I.’er). Det er vigtigt at bemærke, at ligesom med nandrolon eller trenboloninduceret seksuel dysfunktion, ikke alle vil have nøjagtigt samme respons på overskydende eller mangelfuld niveauer af østrogen. Mange individer kan tilsyneladende administrere gram af testosteronUden at gøre nogen form for forsøg på at håndtere systematisk østrogen såvel som ikke opleve nogen problemer overhovedet. Andre vil ikke være så heldige, idet testosteronniveauet endda noget uden for den typiske fysiologiske sort er problematisk.

Den eneste Surefire -metode til at sikre, at østrogen styres korrekt, er med doktor overvåget blodarbejde. Ellers er ens fineste antagelse netop det … et gæt. Målet med steroidpersonen bør være at holde østrogen i et typisk mandligt interval. I modsætning til fremtrædende tro er der ingen medicinsk bevis, der antyder, at overskydende østrogenniveauer resulterer i højere vækst i muskelmasse hos mænd. Estrogen spiller stadig en række funktioner i muskelmassevækstprocessen, både direkte såvel som indirekte, så medmindre fremtidige beviser er i modstrid med den nuværende position, tænkes at bevare niveauer inden for en typisk sort om ideal. I dag er vi heldige tilstrækkelige til at have et antal potente, recept A.I., der tilbydes til brug, som alle er temmelig effektive i administrationen af Qatars fodboldlandshold Trøje østrogenniveauer, uanset den anvendte steroidtype eller dosering.

DHT er et nødvendigt mandligt hormon, der er vigtigt for fremskridt såvel som vedligeholdelse af typiske mandlige egenskaber såvel som fysiologi, herunder seksuel funktion. Utilstrækkelige niveauer kan udfælde en kaskade af ugunstige begivenheder, herunder erektil dysfunktion samt tab af libido. Under typiske omstændigheder skaber kroppen sin egen DHT med at konvertere en del af frit cirkulerende testosteron til målhormonet. Da eksogen AAS undertrykker endogen testosteronproduktion, er de ligeledes indirekte ansvarlige for at undertrykke DHT -produktion. Derfor er inkluderingen af testosteron i ens cyklus obligatorisk, hvis de private ønsker at bevare tilstrækkelige DHT -niveauer.

Cyklusser af testosteron begynder normalt at screene de foreløbige indikationer på seksuel dysfunktion omkring uge 4 eller senere, da kroppens ugunstige kommentarsystem straks vil føle en stigning i androgenblodniveauer samt reagere passende ved at reducere testosteronproduktionen. Da mængden af steroidhormon, der administreres under en cyklus, hæver ens androgenblodniveau langt ind i det suprafysiologiske interval, vil testosteronproduktionen fortsætte med at falde op, indtil det næsten ikke er eksisterende.

Den foretrukne teknik til behandling af DHT -mangel er enkel … Brug testosteron. Hos dem, der har kørt cyklusser i fravær af dette forælderhormon såvel som oplevet konsekvenserne, vil dens efterfølgende inkludering resultere i en hurtig lindring af symptomer. Man behøver ikke nødvendigvis at bruge suprafysiologiske doser af testosteron for at opleve normalitet i soveværelset; Flere moderate doser er normalt tilstrækkelige.

Den sidste faktor, vi skal se på, inkluderer anvendelsen af 5-AR-hæmmere. Denne klasse af medicin bruges til at forhindre eller trægte den skaldingsproces, men er dog tilbøjelig til at udløse alle de nøjagtige samme sidespåvirkninger, der er forbundet med mangelfulde DHT -niveauer fra andre årsager. Sandsynligheden for at opleve seksuel dysfunktion, når man bruger en 5-arinhibitor, er ekstremt afhængig af den anvendte dosering. Når du vælger, om disse medicin er det rigtige for dig, skal du sørge for at evaluere alle dine valg, før du fortsætter ofte, 5-AR-hæmmere kan undgås helt ved at justere ens cyklusdesign, for at integrere medicin, som ikke forstås at forårsage androgene alopecia og Medicin (eller minimering af doseringen), som ofte resulterer i hårtab. Antallet af potentielle cyklusser er stort, så man bør ikke umiddelbart afvise en alternativ tilgang lige da det strejker fra det traditionelle format. Så længe cyklussen passer til ens mål såvel som at holde BB’RS sundhed og velvære i tankerne, er det alt, hvad der betyder noget.

Det er ikke altid let at diagnosticere årsagen til seksuel dysfunktion i en BB’R, især når der er flere potentielt årsagsfaktorer på én gang. I situationer som dette kan fejlfinding være nødvendig for at bestemme den sande årsag såvel som at slippe af med det i overensstemmelse hermed. Der er fortjeneste at blive opdaget i at prøve en ny PED ad gangen. Ved at gøre dette vil det private nøjagtigt forstå nøjagtigt, hvordan den nye medicin påvirker ham, uden at få blandede kommentarer fra andre nye medicin på nøjagtigt samme tidspunkt såvel som ikke at have nogen metode til at bestemme, hvilken medicin der gør hvad. Seksuel dysfunktion kan være en af de mindst underholdende sidepåvirkninger af AAS -brug, men i modsætning til mange andre bivirkninger kan det undgås i alle tilfælde.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post