Erklæring om dyre wellness handling om drift af de 154. Belmont Stakes i New York

, der fører lige Overholdelsen af ​​erklæring:

”Vi er taknemmelige for NYRAs fortsatte arbejde som partner i koalitionen for Equine Racing -integritet samt gentager vores bifald for Nyras beslutning om at forbyde Bob Baffert fra løbet i år ud over deres engagement i at afslutte doping i sporten. Vi ønsker alle konkurrenter såvel som deltagere en risikofri såvel som succesrige Belmont-indsatser lørdag.

”Ejere af Kentucky Derby -mester Rich Strike var smarte til at tage beslutningen om at” give ham mere helbredelsestid såvel som hvile ”ved at springe over Preakness, såvel som vi håber, at denne tankegang mod hesteens velfærd bliver smitsom i hele heste -racing industri.”

Baggrund:

Bevidst om den offentlige forargelse over det installerende antal racehestdødsfald på amerikanske racerbane, hjalp ledere ved Animal Wellness Action den meget bedre del af seks år med at sikre peberacing -integritet såvel som Security Act (HISA). Det blev underskrevet i lovgivning i december 2020 af præsident Donald J. Trump, der Forenede Stater fodboldlandshold Trøje overholdt en kongreshøring i januar 2020, hvor Irby vidnede, såvel som tiltalen om mange individer inkluderet Boca Juniors Trøje i ulovlige dopingskandaler over hele landet.

Lovgivningen, ledet af reps. Paul Tonko, D-N.Y., Samt Andy Barr, R-Ky., I det amerikanske hus, samt senatrepublikanske leder Mitch McConnell, R-Ky., Ud over Sens. Kirsten Gillibrand, D-N.Y., Samt Diane Feinstein, D-Calif., Blev designet til at udføre såvel som håndhævelse af en ensartet national basis til medicinstest. Det producerede nationale regler, der vil blive overvåget af en ny national myndighed såvel som implementeret på hvert fuldblods racerbane i U.S.

Reglerne oprettede den nye ridning af ridderråd samt sikkerhedsmyndighedens bestyrelse. De var i forhandlinger med det amerikanske antidopingfirma (USADA) i det meste af 2021, men HERA-bestyrelsen undlod at sikre en kontrakt med USADA om Ecuadors fodboldlandshold Trøje at udføre lovgivningenes hensigt. Usada afslørede offentligt den 23. december 2021, at det gik væk fra forhandlingerne på grund af det, det omtalte som uovervindelige forskelle med Hisa. Hisa afslørede for nylig deres beslutning om i stedet at samarbejde med medicinfri sport verdensomspændende, der fører lige så meget som lovgivningenes effektive dato næste måned.

Del dette:
Facebook
Twitter
E -mail

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post

Fra til AZFra til AZ

Åh min gosh! Jeg glemte næsten, at jeg skal til Arizona i aften !! Jeg tager aldrig vejture for alvorligt (læs: overlad alt til sidste øjeblik). Jeg gætter på, at