Skal du løbe i dit undertøj?

Hej! Hvordan går det? Det er den 3. marts, og jeg vil dele mit yndlingsløb – spise og gentage fra februar. Plus, min ven laver Undy -løbet i weekenden, og det er til en stor sag, så lad os tale om det først …

Er du modig nok til at køre i dit undertøj?
Mine nyeste videoer

Marathon Training Day 3
Marathon Training Video Diary – Dag 3. Running Journal Check ind med Run Eat Gentag

Flere videoer

0 sekunder på 51 sekunder

Næste op
Marathon Training Day 3
00:51

Direkte
00:00
08:21
00:51

Jeg er ikke. Men du behøver ikke, det er bare navnet på løbet – Undy Run / Walk i San Diego. Midler indsamlet gennem Undy Run/Walk Support National Prevention, Research og Client Support Initiatives ved Colon Cancer Alliance. Det er bare en sjov spin på en 5K for at bringe opmærksomheden på tyktarmskræft.

Min BFF Cindy mistede sin Nina til tyktarmskræft for 4 år siden. For ca. 2 år siden blev min tante Madeline diagnosticeret med tyktarmskræft og døde kort efter. Sidste uge blev en vens mor diagnosticeret med den. Det er trist og skræmmende. Jeg føler mig hjælpeløs med at lindre nogen af ​​smerten ved at blive syg eller spændingen, der har et familiemedlem, der er syg for mine venner.

Så jeg opfordrer dig til at passe på dig selv. Kend din risiko. Få regelmæssige kontrol. Spis godt. Træning konsekvent (i moderation). få nok hvile. Stress ikke. Bede. Led ved et eksempel til folkene omkring dig.

Cindy laver Undy Run igen i år med sin familie. Dette vil være det tredje år, hvor de mødes for at gøre løbet/gåturen, skaffe penge og ære hendes Ninas hukommelse. (Du kan donere her, hvis du er interesseret.)

Der er Undy Run / Walk -begivenheder overalt i USA, hvis du vil lave et lokalt løb.

Okay. Lad os nu tale om at løbe og spise og gentage til februar.

Min favoritløb

Surf City Marathon var et godt løb og gav mig en rimelig idé om, hvor jeg er i mit nuværende fitnessniveau. Jeg var blevet langsommere og langsommere sidste år, og dette var en check-in for at se min udholdenhed og hastighed bedst nu, så jeg kunne lave en træningsplan for at blive hurtigere.

Min favorit spiser

Nem kylling Pozole opskrift

Tynde mynte korn var også temmelig fantastisk.

Mit yndlingsindlæg vil jeg gerne gentage

Sådan elsker du dig selv (og hvorfor du skal)

Spørgsmål: Hvad var det bedste, du gjorde eller spiste eller så i februar?

Send mig projektmappen

Gemme

Deling er omsorgsfuld!

Del

Tweet

Pin

Del

Post

Del

Bliv ved med at vælge disse:

Sådan passer du maratontræning i dit travle liv med løbende træner podcast 96

Sådan passer du maratontræning i dit travle liv med løbende træner podcast 96

Hvordan man passer til maratontræning til et fuldtidsarbejde og familieliv. Går fra et maraton til et ultra maraton, trail ru

Brooks Running Trip Recap med Hungry Runner Girl Podcast 88

Brooks Running Trip Recap med Hungry Runner Girl Podcast 88

Hungry Runner Girl and Run Eat Gentag RECAP deres nylige tur til Seattle med Brooks Running Ambassadors! Hej! I dag jeg

Årets bedste løb, løb og opskrifter!

Årets bedste løb, løb og opskrifter!

Hvor mange miles jeg løb i år. De bedste løb og løbende forslag alt sammen i et indlæg! Tjek det samlede mile -antal og calo

burde du træne, når jeg er syg og andre spørgsmål og spørgsmål fra Instagram -historier

burde du træne, når jeg er syg og andre spørgsmål og spørgsmål fra Instagram -historierburde du løbe, mens du er syg? Blogger du som dit fuldtidsjob? Har du løbet Boston Marathon? Houston Marathon? TPAPHI

Hvad Boston Marathon -annullering indebærer for løb – Podcast 125

Hvad Boston Marathon -annullering indebærer for løb – Podcast 125

Hvordan Boston Marathon annullerede påvirkninger alle løbere i 2020. Vil dit løb være virtuelt? Chaning min lange løbsdag og bo

Svar på dine kørende spørgsmål B -videoer

Svar på dine kørende spørgsmål B -videoer

Hej! Ny video op nu på RER Instagram TV -kanalen! Jeg delte det op i 2 videoer for at gøre det enklere at finde svaret

⚡ af Shareaholic

.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post