Hurtig fredag ​​- Den enkleste metode til at begynde intuitiv spisning – podcast 25

lydafspiller

00:00
00:00
00:00

Podcast: Spil i nyt vindue | Hent
Abonner: Apple Podcasts | Google Podcasts | Stitcher | RSS
Mine seneste videoer

Uortodoks bog såvel som Netflix -evaluering
Gennemgang af Book & Netflix -serien – uortodoks. En god lytning – bog, podcast såvel som visuel underholdningsevalueringsserie.

Flere videoer

0 sekunder på 7 minutter, 28 sekunder

Næste op
Marathon Training Day 3
00:51

Direkte
00:00
08:21
07:28

Her er en hurtig podcast -episode om nøjagtigt, hvordan du lytter til din krop såvel som at brænde den godt, når du er sulten. At spise, når du er sulten såvel som at stoppe, når du er fuld, forstås som intuitiv spisning.

Ideen er, at din krop kommer til eller forbliver i en sund vægt, hvis du lytter til din sultne såvel som fylde -signaler. Den åbenlyse ‘cue’ føler sig sult. Der er dog så mange andre metoder, som vores kroppe fortæller os, når det har brug for noget.

Måder din krop signaliserer dig, det har brug for noget … træthed, irritabilitet, mave rumling, ikke i stand til at koncentrere sig, mundvand, tør mund, mavesmerter … såvel som mere.

Din krop kan have indikationer på, at den er tørstig eller sulten eller har brug for hvile, der er unik for dig.

Det er ekstremt vigtigt at være selvbevidst. På et dybere niveau, der kan handle om forbindelser såvel som mål … men i dag taler jeg bare om fysisk at forstå din krops metode til at fortælle dig, at den er sulten eller fuld.

Dette skal dog være enkelt, når vi bliver ældre, vi skubber de naturlige signaler ned såvel som at spise efter ‘regler’.

Det kan være det tidspunkt på dagen, du skal spise for at komme til institutionen eller arbejde til tiden eller mad, du er allergisk over for eller fødevarer, du forhindrer, da de også er opfedt …

Uanset årsagen – det bliver vanskeligt at lytte til vores kroppe. Samt – løb gør det sværere!

Vi er sultne! såvel som tørstig! Ud over at overholde blogs såvel som Instagram -konti med utrolige madbilleder holder dit sind fokuseret på mad, uanset om du er sulten eller ej.

Så den enkleste metode til at begynde at komme til et sted at lytte til din krop er at spørge dig selv, om du er en af ​​disse 3 ting hele dagen. Det vigtigste tidspunkt at spørge dig selv er, før du spiser så godt, når du er færdig.

Jeg føler…

God / neutral / dårlig – lige nu.

God – neutral – dårlig

Vær nysgerrig såvel som venlig over for dig selv såvel som at inspicere med nøjagtigt, hvordan du har det med hensyn til sult / fylde.

Det er det.

Nå, i det mindste er det et fantastisk sted at begynde at opdage om din krop såvel som nøjagtigt, hvordan du tjekker dine signaler.

Kom til et sted, hvor du forstår, om du har det godt eller stakkels eller intet.

Du kan målrette dette mod din mave, hvis det er her, du føler dig sult. Men hvis du ikke er sikker på at tage en generel evaluering af nøjagtigt, hvordan du har det.

Derfra kan du bestemme, om du kræver mad eller en drink eller hvile eller en indånding af frisk luft … men det starter med disse ekstremt enkle kategorier.

* Få den intuitive spisebog lige her *

Flere indlæg såvel som tip til intuitiv spisning:
Intuitiv spisning, når jeg ikke spiser afbalanceret?

Hvad jeg virkelig spiser … kinda

Afsnit nr. 2 af RER -podcasten besvarer også en bekymring for intuitiv spisning

Spørgsmål: Præcis hvordan har du det lige nu?

Send mig projektmappen

18SAVE

Deling er omsorgsfuld!

18

Pin

Del

Tweet

Del

Post

Del

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post