Breaking Monican News såvel som ville du være venner med nogen

Jeg har enorme Monican News! Er du forberedt på det? Dette kan ændre, uanset hvad du troede, du forstod om Monicans.

Jeg forstår, at du altid har troet Monican = din regionale rødhårede mexicanske blogforfatter ved navn Monica. Vi er ikke sikre på, hvordan/hvornår/hvorfor ‘n’ blev tilføjet til slutningen, men det er der så godt som vi ruller med det …
Mine mest aktuelle videoer

Covid 19 antistofprøve
Jeg tog Covid19 -antistofprøven. Her er præcis, hvordan det gik så godt som resultaterne!

Flere videoer

0 sekunder på 5 minutter, 19 sekunder

Næste op
Athleta Running Shorts Review.MP4
08:21

Direkte
00:00
08:21
05:19

Nå, jeg er ved at telefonopkald til bekymring, hvad du forstod om monikaner …

Ben ringede til mig i går for at oplyse, at han nød noget sci-fi-film, såvel som de talte om Monicans = folk fra byen Monica. så godt som tilfældigt begyndte han at undersøge det. Det viser sig, at der er et band fra Australien kaldet Monicans! Ha!

Dette er en af ​​deres sange … det er fra 2012.

Her er deres Facebook -side – monikanerne – hvis du vil inspicere dem.

Super tilfældig, ikke?

At køre såvel som at spise nyheder …

Jeg havde et virkelig godt løb tirsdag! 10 miles. På metoden tilbage lyttede jeg til Despacito ved gentagelse. Måske tilføjer jeg nogle “The Monicans” musik til min playliste for at ændre den op …

Hvad jeg har spist …

Jeg forstår ikke nøjagtigt, hvordan jeg ikke har prøvet dette før, men jeg fandt bare Trader Joe’s miljøvenlige Dragon Hot Sauce. KÆRLIGHED. Jeg kan lide det. Jeg kan ikke lide det meget mere end Sriracha, men jeg kan virkelig godt lide det. Jeg var ikke fan af TJs version af Sriracha, så jeg tror måske, at jeg gik ind i den og troede, at det ville være ens. Jeg blev glædeligt overrasket. God, krydret, smagfuld.

Og min mor såvel som Lil-søskende kom over den anden dag, såvel som vi fik indisk take-out. Vegas er sjældent ‘dårlig’, men han sprang op på stolen, som han ønskede nogle! Busted! Jeg er sikker på, at min mor ikke tror på mig, når jeg siger: “Det gør han aldrig!”

Min venlige med verdens sødeste hvalp får blå forklæde såvel som gjort det til frokost forleden. Jeg gik over, da jeg kan lide hvalpen. Maden er en ekstra bonus.

Friendish = åbenlyst er venlig en app, men jeg angav det som nogen, du er ret venlig med dog ikke ville telefonopkald en ven. Ved du? Ha!

Spørgsmål: Ville du være venner med nogen, lige da du kunne lide deres hund?

Mig: Ummm, hvorfor? Er det indlysende?

Send mig projektmappen

Gemme

Deling er omsorgsfuld!

Del

Tweet

Pin

Del

Post

Del

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post

Vågn op!Vågn op!

Today I went on a objective for energy beverages to provide me a increase during my afternoon slump. I came back with two things – Zevia soda (which I’ve already