5 grunde Kritikere elsker Fitbit Ionic: Adidas Edition – og du vil også

anmeldelserne i, og tech -eksperter har meget at sige om de nyeste tilføjelser til Fitbit -familien. Foruden den positive brummer omkring Fitbit Versa har branchejournalister også været begejstrede for Fitbit Ionic: Adidas Edition, en speciel version af Fitbit’s første smartwatch og dens Adidas Train -app, den specielle coachingoplevelse udviklet med performanceksperter på Adidas, der inkluderer seks Træning på skærmen, der sigter mod at hjælpe med at forbedre form, strøm og hastighed. Tjek højdepunkterne.

Fitbit Ionic: Adidas Edition anmeldelser

Digitale tendenser: ”Alle seks af træningerne vil give brugerne detaljerede, trin-for-trin-coaching for at hjælpe løbere gennem en række bevægelser. Når alt Villarreal CF Trøje kommer til alt er form nøglen, og Adidas -appen er her for at sikre, at du forbliver sikker og optræder bedst. Fordi appen synkroniseres med smartwatch, vil du være i stand til at afslutte dine træningspas overalt når som helst, selv uden din telefon. ” Læs mere på digitale tendenser.

Highsnobiety: “Du kan forvente at finde alle de funktioner, der er inkluderet i den originale ioniske, men det er tilføjelsen af Adidas -tog, der vil meget fange øje med fitnessfanatikere og afslappede løbere.” Læs mere på Highsnobiety.

Mænds sundhed: “Hvis du er en løber, vil du lide den nye version af Fitbit’s Ionic.” Læs mere på Men’s Health.

Form: ”Fra komforten af dit håndled har du adgang til værdifulde træning som en fem minutters dynamisk opvarmning for at hjælpe med at øge din kernetemperatur og få din krop klar til at arbejde, eller en fem minutters kørsel Manchester City Trøje aktivering, der ‘ Jeg hjælper dig med at forbedre din hofte, kerne og Fodbold Trøje bære stabilitet. Se dig senere, søvnige glutes! ” Læs mere på form.

Nå & god: ”At have en træner til rådighed 24/7 er nu muligt (godt, i dette tilfælde på håndled!) Takket være et nyt samarbejde mellem Fitbit og Adidas: i stedet for at ramme gymnastiksalen eller på vej til en klasse for din Næste træning kan du bare se på en ny bærbar. ” Læs mere på Well & Good.

Få din i dag

Fitbit Ionic: Adidas Edition er tilgængelig på Fitbit.com og i butikker over hele verden for $ 329,95. Det leveres med et eksklusivt to-tone sportsband i blækblåt og isgrå, der er svømmetur og bruger åndbarhed til aktiv træning med op til fem dages batterilevetid*. Eksisterende ionisk tilbehør, inklusive det klassiske bånd og Horween læderrem, er kompatible med Fitbit Ionic: Adidas Edition.

© 2018 Adidas AG. Adidas og spadderen af sport er registrerede varemærker til Adidas.

Brug for hjælp til at finde ud af, om Fitbit Ionic: Adidas Edition er ideel til dig? Gå til Fitbit.com/Compare og vælg op til tre enheder ad gangen for at sammenligne side om side.

*Batterilevetid afhænger af brug og andre faktorer.

Disse oplysninger er kun til uddannelsesmæssige formål og er ikke beregnet til at erstatte medicinsk diagnose eller behandling. Du må ikke bruge disse oplysninger til at diagnosticere eller behandle et sundhedsmæssigt problem eller tilstand. Kontroller altid med din læge, før du ændrer din diæt, ændrer dine søvnvaner, tager kosttilskud eller starter en ny fitnessrutine.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post