Mit brød såvel som Butta

glædede tirsdag! Det var uslebne vågne op i morges, da jeg bare skulle holde mig op og se Rhwobh -genforeningen – nogen anden?

Efter mentor Boot Camp valgte jeg at hovedhuset til morgenmad, før jeg løb. På dette tidspunkt spiller jeg det ved øre -mave såvel som at vælge dag for dag.
Mine nyeste videoer

At lære af et dårligt løb
Dårlige løb forekommer – her er præcis, hvordan jeg flyttede forbi det såvel som opdaget fra mit næste løb. Forslag til at hjælpe dig endte med at være en meget bedre løber ved at være en neutral tilskuer af dine træningspas.

Flere videoer

0 sekunder på 3 minutter, 48 sekunder

Næste op
Marathon Training Day 3
00:51

Direkte
00:00
08:21
03:48

Kølige morgener + ikke tilstrækkelig søvn = øreovertræk samt gode tilbud på iskaffe!

På metodhuset fra lejren valgte jeg, at jeg ønskede meget mere kanel rosin toast til morgenmad. Jeg kan ikke få nok! Jeg valgte at stoppe på Method House for et brød af Bagel Thins.

Men dette fik mig til at tænke … da jeg hang ud med min gode ven Susan for nylig stoppede vi i købmanden for en snack, hun sagde, at hun aldrig har brød derhjemme.

Jeg troede, at dette var så mærkeligt, fordi jeg altid har brød såvel som at spise det i nogle tilfælde 2-3 gange dag. Jeg har lader mig løbe tør for brød, når det så godt som ikke døde (det var dog ganske tæt). Ud over det biteksperiment fik mig til at genkende nøjagtigt, hvor meget brød jeg spiser! Jeg spiser PB & J Toast før løb, brød med morgenmad, ægsandwiches, hvidløgsostbrød … du får ideen.

Jeg prøver ikke at skære brød ud, da jeg ikke tror, ​​at der er noget galt med det. Ligesom mine foretrukne sh! T folk fortæller deres fitnessinstruktører, sagde video: “Folk har spist brød i århundreder!” Dog vil jeg prøve så godt som at vælge et større udvalg af fuldkorn til carb-age.woman kan ikke online på brød alene, ikke?

Jeg brugte mine kanel bagels til at lave fransk toast. Dyp det i nogle æggehvider, støv med kanel såvel som chiafrø, kog. toppet med PB & sirup.

Okay, jeg burde komme i et hurtigt løb, da jeg har en stak ‘O -e -mails såvel som klienter i eftermiddag.

Stem på din Fave Carb: Brød, ris, pasta, korn, havregryn, kartofler, vidunderlige kartofler, tortillas, pitas?

Send mig projektmappen

Gemme

Deling er omsorgsfuld!

Del

Tweet

Pin

Del

Post

Del

Bliv ved med at vælge disse:

Sent påskekonfetti ægjagt

Sent påskekonfetti ægjagt

Løb blog påskeægjagt. Forslag til en sjov konfetti -ægsøgning med min ekstremt rødhårede gyldne retreder såvel som lyd

15 Hurtige snack -ideer

15 Hurtige snack -ideer

Hvad skal man spise, før du løber, såvel som hvornår du skal spise. 15 Hurtige pre run -snackkoncepter til nye løbere samt træning til et halvmaraton

Livet er et maraton med Matt Fitzgerald Podcast 116

Livet er et maraton med Matt Fitzgerald Podcast 116

Livet er et maraton med løbende professionel Matt Fitzgerald. Lektioner om livet, forbindelser såvel som at løbe 8 maraton på tværs af th

Løb er den allerbedste metode til at tabe sig, men …

Løb er den allerbedste metode til at tabe sig, men …

Præcis hvordan man taber sig i at køre såvel som glæde ved rejsen. Forslag til at tabe sig med løb. Præcis hvordan man kan glæde sig ved at løbe såvel som at føle goo

Enkel scalloped Potatoes med broccoli opskrift

Enkle scalloped kartofler med broccoli opskrift

Enkle scallopede kartofler med broccoli -lysopskriftswaps. Veggie pakket husholdningsvenlig side måltid potluck opskrift

Hvad holder dig tilbage fra dit løbende mål

Hvad holder dig tilbage fra dit løbende mål

Din tankegang er det, der virkelig holder dig tilbage fra dine løbende mål. Det er ikke din evne til at køre så hurtigt eller langt

⚡ af Shareaholic

.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post