Dyrestudie: Fedt i barndommen? Svage muskler for livet, stater Animal Research Study

Dyrestudie: fedt i barndommen? Svage muskler for livet, stater dyreundersøgelse

Læger er bekymrede over det voksende antal fyr såvel som kvinder, der vil kræve medicinsk behandling i alderdommen. Vi lever alle længere, såvel som et resultat, Alzheimers, sarkopeni, diabetes såvel som osteoporose håndterer epidemiske proportioner. Forskere ved Sevilla FC Trøje Joslin Diabetes Center i USA offentliggjorde en dyreforskningsundersøgelse, der antyder, at antallet af ældre mennesker med svage muskler sandsynligvis vil vokse meget mere, end vi havde forventet.

Forskerne udførte eksperimenter med mus. De leverede nogle forventede kvinder, der er typisk mad [C] såvel som underfødte andre [FN]. Efter at de unge var født såvel som fravænnet, fik de enten almindelig mad, inklusive ca. 20 procent energi, der stammer fra fedt, eller en fedtfattig diætplan inklusive 60 procent energi stammer fra fedt. Mus endte med at blive fedt, når de blev fodret med en fedt diæt.

Efter tre uger tællede forskerne antallet af stamceller i musens muskler. Stamcellerne er ikke en del af muskelmassevævet, men er dog stadig i stand til at opdele, hvorefter de skriver muskelmasseceller, der derefter endte med at være en del af muskelmassevævet. Fysisk træning, anaboliske hormoner såvel som alvorlig skade på muskelmassevæv stimulerer alle stamcelledivision.

Forskerne fandt, at afkom fra de underfødte kvinder havde færre stamceller. Det var ikke uventet. Imidlertid fandt forskerne ligeledes, at overfodring efter fødslen havde nøjagtig den samme indflydelse – såvel som det var uventet. De overfedte mus havde 27 procent færre stamceller i deres muskler end de dyr, der var blevet tilvejebragt rutinemæssig chow.

Forskerne beskadigede muskelmassevæv hos deres laboratoriedyr ved at udsætte det for meget lave temperaturer. De kiggede derefter på vævene tre dage Arsenal FC Trøje senere for at se nøjagtigt, hvor godt de Palmeiras Trøje var kommet sig. Hos musene, hvis mødre havde haft tilstrækkelige til at spise, minimerede overfodring af helingsevnen med 42 procent. Den helende kapacitet af afkom af underfed mødre var 64 procent mindre.

”Sådanne reduktioner i muskelmasse -stamcelletal såvel som funktion kan bidrage til ændringer i muskelmasse såvel som kropsstruktur forbundet med udviklingsmæssigt formidlet fare for voksnesygdom”, skriver forskerne.

Det fjerner, at de henviser til det boostende antal børn, der er så godt fede. Det ser ud til, at disse børn i ældre alder kan miste muskelmasse såvel som udholdenhed meget hurtigere, såvel som vilje som et resultatkrav meget mere hjælp.

I masser af etablering af lande er overvægt ligeledes stigende. I disse lande, der er underfødning såvel som overfodring, går hånd i hånd – såvel som for disse lande er de forbindelser, som amerikanerne har afsløret, endda meget mere bekymrende.

Kilde:
Stamceller dev. 2011 oktober; 20 (10): 1763-9.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post