Skal have bestående

Hej! Jeg er en rejseproducent for nylig. Så godt som jeg har fået en stor bekymring for nylig på min Instagram såvel som bloggen om min make-up. Så lige her er mit behov for at have bestående af valg.

Jeg har en hel del makeup, men det er de ting, jeg virkelig kræver, såvel som et resultat sørg for at være i min rejse makeup taske! Uanset hvad jeg ellers måske kan smide væk så godt som ikke gå glip af, før jeg prøvede at være tilfældigt elegant eller noget. Ikke at jeg planlægger at ændre mine kosmetikopbevaringsmåder. Jeg kræver bare en større vask for at sprede alt ud.
Mine mest aktuelle videoer

Athleta Running Shorts Review.MP4
Ingen gnidning kører shorts til kvinder. Ny evaluering af Athleta Hiit It 9 i Inseam Shorts.

Flere videoer

0 sekunder på 8 minutter, 21 sekunder

Næste op
Marathon Training Day 4
01:21

Direkte
00:00
08:21
08:21

Hvad er der i min makeup -taske …

1. Base – Skin BB Cream med SPF / concealer / presset pulver

2. Hud – kontur såvel som markør såvel som rødme (jeg bruger en mørkere farve af concealer til kontur.)

3. Øjne:

Nøgen kombination af Metropolitan Decay

4. Eyeliner:

Stile Liquid eyeliner til når jeg føler mig modig

Eyeliner blyant til inde i vippelinjen.

5. vipper:

Eyelash Curler – krøl altid dine vipper børn.

Maybelline Mascara – Dette er et ganske overkommeligt valg såvel som jeg lover, at det er det bedste! Du kan få det på Target eller CVS eller hvor som helst. Bliv bare vandafvisende, så du ikke ligner et rod i slutningen af ​​dagen.

6. Brows – Auburn Brow Gel & Eyebrow Pencil -> Fremragende valg til rødhårede! Jeg har søgt såvel som søgt efter farver, der fungerer efter mine øjenbryn såvel som dette er metoden til at gå.

Hvid eyeliner til under mine bryn, da det er det, du skal gøre i henhold til makeup -politiet.

7. Lapliner – Jeg bruger en lyserosa, der bare er en skygge eller to mørkere end mine læber (Frenchie eller Melon). Jeg er virkelig lige begyndt at bruge Lapliner for nylig, da jeg indså, at jeg tog på min BB Cream utroligt slurvet såvel som at få den på mine læber. Så dette hjælper med at få mine læber tilbage til en lyserød farve.

Lipgloss – Jeg kan godt lide al lipgloss såvel som har en i min bestående taske, håndtaske såvel som bil.

Spørgsmål: Hvad er den mest afgørende ting i din makeup -taske?

Send mig projektmappen

Gemme

Deling er omsorgsfuld!

Del

Tweet

Pin

Del

Post

Del

Bliv ved med at vælge disse:

Min foretrukne billige og dejlige leggings ideelle nu

Min foretrukne billige og dejlige leggings ideelle nu

De fineste leggings til kurver, lår såvel som skodder. Dejlige såvel som billige leggings til løbere. Lulu Dupe. Athleta Dupe.

Fodsmerter til løbere – Idéer og ressourcer til træningsskader

Fodsmerter til løbere – Idéer og ressourcer til træningsskader

De fineste steder såvel som info oven på fodsmerter for løbere. Løbende fodsmerter kan være senebetændelse eller en angstfraktur. Kap

Rejs Jane Evaluering for løbere

Rejs Jane Evaluering for løbere

Rejs Jane Evaluering for løbere. Jeg prøvede det såvel som at dele tip! Enkel at bruge bærbar urinal taske, der er engangs. Bathr

Ægte ideer til at få nye venner

Ægte ideer til at få nye venner

Idéer til at få nye gode venner som voksen. Præcis hvordan man kan tilfredsstille nye mennesker såvel som venskaber i 20’erne 30’erne såvel som 40’erne. Løb spis gentag vidMin kæledyrshund skal have til at gå eller løbe med din hvalp

Min kæledyrshund skal have til at gå eller løbe med din hvalp

Kæledyrs hundevandring skal have. Du anmodede om mine gearideer til at køre med din kæledyrshund – her er en liste over mine foretrukne snor, Col

Min hviledag morgenrutine

Min hviledag morgenrutine

Min morgenrutine på en hviledag fra løb. Hvad jeg gør, hvad jeg spiser på en hviledag såvel som andre BT’er uden løbsdag

⚡ af Shareaholic

.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post