Teamsters såvel som at forene lige her søger at organisere UFC -krigere

, der overholder den nylige erklæring om, at UFC -krigere har sikret “opbakning” fra Teamsters, er der endnu flere detaljer om lys.

I dag er Forene lige her udstedt overholdelsen af pressemeddelelse –

LAS VEGAS, NV – I dag introducerede to af de største fagforeninger i verdens “kampkapital” en indsats for at organisere MMA -krigere i de øverste bekæmpelsesmesterskaber (UFC), den største promotor af ekspert MMA -begivenheder.

”Vi har været forbløffet over at opdage nøjagtigt, hvor dårligt disse ekspertkæmpere behandles i UFC. Vi ønsker at hjælpe dem med at forbedre forholdene for sig selv såvel som at hæve kravene til sporten, ”sagde Chris Griswold, sekretær-kasserer for Teamsters Regional 986, en af de største teamsters lokale i landet med 17.000 medlemmer i det sydlige Californien såvel som Nevada.

”UFC -krigere kan Sevilla FC Trøje indstille et nyt program til deres sport samt gøre det meget bedre ved at arbejde med regulatorer, sponsorer, investorer såvel som andre interessenter,” tilføjede Griswold. ”Som vores bestræbelser gjorde for arbejdstagere i andre brancher, kan krigere United til ændring gøre en betydelig forskel.

”Alle arbejdstagere er værdige til at blive behandlet med respekt såvel som værdighed,” sagde Geoconda Arguello-Kline, sekretær-kasserer for UNITE Her er Culinary Workers Union Regional 226, den største union i Las Vegas med 55.000 medlemmer. ”Husholdere, Kitchen Area -arbejdstagere såvel som titusinder af utallige andre arbejdere i Las Vegas har stået op sammen for at kæmpe for en chance for at tilbyde deres familier. Der er ingen grund til, at UFC -krigere ikke kan gøre det samme. ”

”Vores fagforeninger kan bringe meget flere værktøjer såvel som ressourcer til bordet, inklusive vores forbindelser med andre ekspertatleters fagforeninger,” tilføjede Arguello-Kline. ”Blandet kampsport spiller en enorm rolle i succes med Las Vegas -turistindustrien, såvel som UFC -krigere er også værdige til at dele i denne succes.”

Mere info kan opdages på initiativets websted, Fighters ‘Agenda: www.fightersagenda.org.

Del dette:
Twitter
Facebook

Sådan her:
Som Vissel Kobe Trøje indlæsning …

Relaterede

Den mest betydningsfulde kamp i UFC -historien – ikke tilbudt på løn pr. Viewaugust 10, 2015 med 1 kommentar
MMA Fighters Association får opbakning fra AS Monaco Trøje Teamsters Unionjuly 30, 2015in “Ali Act”
Et resumé såvel som analyse af UFC Anti -tællingen om retssag 16. september 2014 med 22 kommentarer

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post