Varme ører, kolde hænder

Det var koldt i morges, så jeg kastede min øre muff/pandebånd ud for at holde mine ører varme. Men mine hænder fryser! Jeg kræver hurtigt vandretter.

Marathon -træning: Jeg var ude af det i morges og kunne ikke forstå det hastighedsarbejde, jeg forventedes at dag (og jeg følte det ikke). Så jeg valgte bare at prøve at gøre 6 miles i 8:30 tempo. Nå, jeg løb ikke så hurtigt, men jeg gjorde 6 miles i 52:35! Jeg er tilfreds med det!
Mine nyeste videoer

Før vi var fremmede gennemgang
Før vi var fremmede af Renee Carlino Book Review.
Hurtige tanker og forslag til lydbøger. Historien, fortælleren, evalueringen og meget mere på A Great Lyt -serien.

Flere videoer

0 sekunder på 9 minutter, 42 sekunder

Næste op
Marathon Training Day 1
03:12

Direkte
00:00
08:21
09:42

Morgenmad – Jeg havde en krukke alle forberedt til havre i morges! Fordi jeg har købt Big Costco PB, forekommer det ikke så almindeligt som når jeg køber typiske størrelse krukker fra en anden butik. Jeg brugte 1/2c havre, sojamælk, vand; En hel moden naner, græskar tærte krydderi, salt og toppet med korn. Det var sååå godt. Men jeg kræver en længere ske! Jeg kan kræve at tage en af ​​min mors lange dessert skeer, når jeg ser?

Dette er min uge:

Mandag: 6 miles, arbejde, komponere freelance -artikel

Tirsdag: Cross Train, arbejde

Onsdag: Hastighedsarbejde, ægte arbejde

Torsdag: 6 miles, arbejde, flyvehus til Californien !!!

Fredag, lørdag – hæng ud med familie, gode venner og mine dyr !!!

Søndag – Fly House på Red Eye.

Mandag – Gå tilbage til MD kl. 6, Ben henter mig fra lufthavnen, gå på arbejde. Det bliver uslebne, men det er det værd!

Jeg kunne godt lide at læse om dine trenddiætforsøg. Tak for, at vi alle er ombord på den sunde måde at plane planen nu på? Bliv ved!

Løbende nyheder:

En 23 -årig, der løb Baltimore Marathon, kollaserede og døde senere.

Chicago Marathon-runner-up skulle vente, indtil han vandt en Mary for at gifte sig, men skifter mening?

Send mig projektmappen

Gemme

Deling er omsorgsfuld!

Del

Tweet

Pin

Del

Post

Del

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post