Eksklusive kontrakter såvel som UFC Competitor Profession Længde

Bloodyelbow har tilbudt beskyttelse af UFC -anti -tællingen på dragt, der er uden sidestykke. I deres kontinuerlige beskyttelse af økonomisk ekspert Paul -gave, der er erfaren som professionel se i antioptællingen om retssager, dissekerede erklærerne såvel som tilbød et tydeligt sammenbrud.

Et point -gave, der blev behandlet, var Fighters -vanskeligheden for UFCs eksklusivitetsefterspørgsel i deres kontrakter. Han forklarede, at kontrakter typisk krav om at overgå 8 år før domstole tænker på dem at være langsigtet såvel som af den grund problematisk. Han opinerer, at UFC -kontrakter, som typisk kan være omkring tre år, muligvis ikke er tilfreds med retslig kritik. Han bemærker som følger:

Kæmperens teknik er netop blevet afklaret. Hvis der skal foretages en pålidelig økonomisk uenighed om at øge rivalernes omkostninger med særlige kontrakter, skal de være på lang sigt. Dette er et absolut nødvendigt element i historien. Efter min erfaring er der typisk særlige kontrakter i forskellige tre år eller mindre som på kort sigt. 4-8 år kan diskuteres såvel som 8-10 år eller meget mere er typisk så som langvarig. Dette er, da kontrakter ikke udløber på én gang. De er typisk forskudt.

Jeg behandlede en situation, hvor en forretningsbestemt 100 procent af en vigtig ressource fra sine konkurrenter med særlige kontrakter. Denne afskærmningsgrad er sindssyg, men længden af ​​kontrakterne var den vigtige komponent. De gennemsnitligt omkring fem år, hvilket antydede, at omkring 20 procent ville udløbe såvel som endte med at blive tilbudt til helt gratis såvel som åben konkurrence hvert år. Den tiltalte vandt situationen delvis siden kontrakterne var ikke længe tilstrækkelige til at sætte sine rivaler i en bæredygtig konkurrenceevne.

I det følgende vil jeg bruge Eddie Alvarez -kontrakten som en basislinje. Begrebet Alvarez’s kontrakt var den tidligere 40 måneder eller 8 bouts. Så den værste tilfælde er en længde på 3 år 4 måneder, så længe han er ret aktiv. Dette sætter sagsøgerne i et ægte binding, da de vil have et helvede af en tid, der viser, at 3 år 4 måneder er på lang sigt. Klageren udsætter, at de sandsynligvis forstår dette, såvel som deres teknik vil være at nedtone den kontraktmæssige periode (“uanset aftalens periode”) såvel som fokus på udvidelsesklausulerne (“derved effektivt forlænger eksklusivitetsbestemmelserne på ubestemt tid”) .

Jeg tager ikke noget væk fra Gift’s kompetence såvel som perspektiv, men konteksten er altid vigtig. Mens tre år muligvis ikke er lang tid på arbejdsmarkedet generelt, i området ‘Elite -ekspert MMA’, kan tre år være en levetid.

Hvis domstolen opdager, at den typiske UFC -kontraktlængde spejler den typiske ekspertatlets tid i Elite League, vil den særlige tidsperiode være al den meget mere problematiske tænkning om kernen i sagsøgerens påstande, at UFC undgår krigere fra at nyde fornuftig gevinstadgang adgang Til True Totalty Free Company i løbet Olympique Marseille Trøje af deres korte karrierer. Hvis du overholder denne dragt, kan du forvente, at dette emne skal studeres akut.

Jeg har nået en række mennesker til statistik om den typiske embedsperiode for en konkurrent i UFC i Zuffa -æraen. Jeg har dog ikke et svar, hvis man tilbydes mig, vil jeg opdatere denne korte artikel for at hjælpe med at tilføje kontekst til problemet med konkurrentens eksklusivitet i aftalen med denne antioptagelse af retssag.

___________

Opdatering 30. december 2014 – Paul Gift var venlig tilstrækkelig til at svare på denne korte artikel samt tilbyde den anmodede statistik. Jeg motiverer enhver, der overholder denne historie til at tjekke Pauls korte artikel sammen med de kommentarer, der overholder (inklusive John Nashs kommentarer, der citerer USA mod Worldwide Boxing Club i New York, som sandsynligvis er en af ​​skabelonerne for sagsøgernes krav).

I enhver form for begivenhed er lige her statistikken, der viser “den typiske længde af en fighters erhverv i større MMA er omkring 1 ½ år eller 3,3 bouts.”

Reklame

Del dette:
Twitter
Facebook

Sådan her:
Som indlæsning …

Relaterede

Sagsøgerne finjuster argumenter i UFC Anti Count On Retsept Borussia Monchengladbach Trøje 25, 2018
Er UFC -kontrakter, som en diamant, for evigt? 28. september 2015 med 2 kommentarer
Et resumé såvel som analyse af UFC Anti -tællingen om retssag 16. Mexicos fodboldlandshold Trøje september 2014 med 22 kommentarer

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post