Enkel søndag

Jeg har ikke gjort en hel dags sammenfattelse i lang tid, men jeg var for travlt til at anerkende livet, bloggen eller min mand i dag.

Bare sjov, fortalte jeg Ben Good Morning?
Mine seneste videoer

Jeg fik en covid-19-test
At få en coronavirus -test – hvordan det fungerer, hvordan det føles, min oplevelse og mere. Jeg fik den traditionelle test, og Ben fik Covid-19 hurtig test.

Flere videoer

0 sekunder på 5 minutter, 16 sekunder

Næste op
Podcast recaps fra 6. august
07:26

Direkte
00:00
08:21
05:16

Vi startede dagen med en dejlig lille søndagsvandring og en afslappet morgenmad. Jeg lavede fransk toast – ikke mine kanelfranske toasthjul, men almindelig gammel fransk toast. Det ligner pandekager, men det er det ikke?

Det lykkedes mig på en eller anden måde at koncentrere alle chiafrøene på et afsnit af et stykke brød. Det var crunchy og overraskende behageligt. Ahhhhh, jeg elsker at spise morgenmad med Ben på søndage? Det kan være mit yndlingsmåltid i ugen <3 Derefter forsøgte jeg at være produktiv ved at skrive min Project Food Blog Challenge 3 -indlæg, læse, hjemmearbejde og diverse på. Efter biblioteket kom jeg hjem til frokost - pizzaer lavet på Bodillos, jeg fik fra markedet i går. Elsker at de laver hel hvede nu! Og resterende salat fra gårsdagens din-din. Jeg stjal denne mango fra min mors. Men er det at stjæle, hvis det kommer fra din mors køleskab? Svaret er nr. Tilsyneladende spiste jeg chokolade også. Hvis jeg ikke tog et billede, ville jeg have glemt det. Jeg spiste en halv balance om eftermiddagen og besluttede at integrere den i middagen. Jeg lavede en superstørrelse yoghurtskål med chobani, korn, rosiner, afstemt granola, vanilje PB og hakkede proteinbjælke. Jeg hentede en pakke cookies hos Trader Joes - havregryn tranebær serveret med varm kakao, selvom det er 80 grader her. Laver de kold kakao? Åh ja, det kaldes chokolademælk. Jeg elsker Halloween og har brainstormende kostumer til Ben og I. Sidste år var vi Fred og Wilma Flintstone. Mit nuværende forslag er hunden The Bounty Hunter og hans kone. Men jeg tror ikke, jeg har nok sokker til endda at komme tæt på disse bryster! (kilde) I et forsøg på at starte min uge på højre fod går jeg i seng. Ser du om morgenen? Send mig projektmappen Gemme Deling er omsorgsfuld! Del Tweet Pin Del Post Del

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post