MMA -handsker producerer “4‐5 gange større topkraft” end boksehandsker

I min løbende indsats Crystal Palace FC Trøje for at fremhæve undersøgelser, der adresserer sikkerhedsspørgsmål i kampsport, blev en interessant undersøgelse for nylig offentliggjort af Benjamin Lee og Stuart McGill fra rygsøjlen Biomechanics Laboratorium på University of Waterloo (Canada), der testede de øverste kræfter forårsaget af MMA -handsker i kontrast til 16 Gamba Osaka Trøje oz boksehandsker. Undersøgelsen vurderede også tiden til topkraft mellem disse handsker sammen med deres mønstre af slid i 10.000 strejker.

Undersøgelsen nåede følgende konklusioner:

MMA -handsker producerede 4‐5 gange større spidsstyrke og 5 gange hurtigere belastningshastighed sammenlignet med boksehandsken. Imidlertid viste MMA -handsker også tegn på materiel træthed, hvor spidsstyrken steg med 35%og belastningsgraden steg med 60%i løbet af testens varighed. Boksehandskeegenskaber forværrede men i mindre grad. Sammenfattende adskiller de kinetiske egenskaber af MMA -handsken sig væsentligt fra boksehandsken, hvilket resulterede i påvirkninger, der er kendetegnet ved højere spidsstyrker og hurtigere kraftudvikling. Materielle egenskaber inklusive stivhed og tykkelse Club America Trøje spiller en rolle i de kinetiske egenskaber ved påvirkning og kan udledes for at skader skadesmekanismer for stump krafttraume.

Den fulde undersøgelse kan findes her: slående dynamik og kinetiske egenskaber ved boksning og MMA -handsker

Jeg spurgte fysiker Jason Thalken, en person, der ved en ting eller to om videnskaben om at slå, for en vis feedback om betydningen af ​​disse data, der mente, at den øverste kraftmetrik ikke var næsten lige så vigtig som den hurtigere tid til topkraft produceret af MMA -handsker. Her er Jasons kommentarer:

Reklame

Del dette:
Twitter
Facebook

Sådan her:
Som indlæsning …

Relaterede

Knockouts af Punch forbedret ti gange efter handsker introduceret til Mmajune 29, 2014in “Sikkerhedsundersøgelser”
Data afslører bare knækboksning har lavere hjernerystelse end handskede kampe 24. september 2020in “Sikkerhedsundersøgelser”
Boksehandsken kombineret med hovedbeklædning fandt den bedste kombination for at reducere hjernerystelse af hjernerystelser for slående sportsgrupper 18, 2012in “Sikkerhedsundersøgelser”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post