RER får en rodkanal

hej! Det er en super smuk dag i dag, og jeg var glad for at løbe 4 miles på stranden. Indtil jeg var nødt til at fortælle min gruppe, at jeg var nødt til at gå ud tidligt for en rodkanal. Boo.

Mine seneste videoer

Før vi var fremmede gennemgang
Før vi var fremmede af Renee Carlino Book Review.
Hurtige tanker og anbefalinger til lydbøger. Historien, fortælleren, anmeldelse og mere om A Good Lyt -serien.

Flere videoer

0 sekunder på 9 minutter, 42 sekunder

Næste op
Marathon Training Day 2
01:45

Direkte
00:00
08:21
09:42

Det var ikke så slemt, som jeg troede – forventningen var virkelig den værste del. Tandlægen måtte dog bruge et ton anæstesi på mig. Jeg har læst, at røde hoveder er mere følsomme over for smerter og har brug for mere anæstesi – så jeg bad ham om at give mig en dobbelt. Mellem det og ikke at have sjæle, får vi en rå aftale …

Nu er jeg helt følelsesløs på den ene side af mit ansigt. Men jeg er også sulten! Jeg lavede en stor skål med gourmet -dåse suppe og kaldte den frokost. Det lykkedes mig også at spise et stykke ost og gulerødder på den ikke-zombie-side af mit ansigt (men hele tiden var jeg bekymret for, at jeg skulle bide min tunge).

Sjov kendsgerning (?): Min bror Michael bidte næsten sin tunge af og havde brug for flere sting på den, da vi var børn. Jeg sparer dig

Gory detaljer.

www.nataliedee.com

Da jeg bruger min mors bærbare computer, har jeg ikke mine normale blogværktøjer indlæst på den endnu. Jeg undskylder, hvis RER er lidt tragisk (ligesom mig og min mund) i dag. Jeg vil ordne det hele i dag og være tilbage til min regelmæssigt planlagte middelmådige blogging måder ASAP !!!

Planer for resten af ​​dagen:

Vinsmagning (tak Groupon)

Pakning til Vegas !!!

At tage en masse ibuprofen

Spørgsmål: Har gingere sjæle? Vej venligst på min skæbne …

Send mig projektmappen

Gemme

Deling er omsorgsfuld!

Del

Tweet

Pin

Del

Post

Del

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post