Min første sundhedsinstruktørpakke og Waffle Love

Hej! I dag er en hviledag for mig, så da tynd løber alias min eneste ven smsede mig og spurgte, om jeg ville tage en tur, var jeg alt om det liv. Hun bragte Marni og nogle kontrast med hjul for at holde vores telefoner og vandflasker. Det er som en hjulbarrow, men bedre, fordi folk også kan ride i det. Men hun nægtede at skubbe mig. Selvisk.

Mine mest aktuelle videoer

Før vi var fremmede gennemgang
Før vi var fremmede af Renee Carlino Book Review.
Hurtige tanker og anbefalinger til lydbøger. Historien, fortæller, anmeldelse og meget mere om A Good List -serien.

Flere videoer

0 sekunder på 9 minutter, 42 sekunder

Næste op
4 minutters stående kerne træning for løbere
04:31

Direkte
00:00
08:21
09:42

Jeg var utrolig ekstatisk over at komme hjem til en pakke fra Institute for Integrative Nutrition. Den første session starter snart (i juli), og jeg er bare virkelig ekstatisk over det. Jeg har lyst til, at det er, hvad jeg skal gøre ideelt nu, og det føles godt. Heldigvis støtter katten i mit liv mit mål.

I Throwback Thursday News (kinda) havde jeg en suget efter frosne vafler og hentede en kasse med Van’s gluten gratis gamle kornvafler. De er lækre med et strejf af sødme. elsker ’em. Jeg lavede en vaffel -sandwich med æg, salt og sirup. Der er intet som en god salt/sød combo. Jeg har lyst til for et år eller to siden, jeg ville have frosne vafler med PB før hver lang sigt. Derefter glemte jeg at få dem en gang og har ikke haft dem siden.

Hvis du ikke har vafler i dit hjem ideelle nu, er jeg ked af det. Men du kan prøve min franske toast -vaffelopskrift.

Spørgsmål: Hvornår var sidste gang du havde vafler?

Jeg går gennem faser, hvor jeg kan lide en ting hver dag i 10 år og derefter træde ind på noget nyt. Alligevel. Det har været for længe.

Send mig projektmappen

Gemme

Deling er omsorgsfuld!

Del

Tweet

Pin

Del

Post

Del

Bliv ved med at vælge disse:

Tør shampoo, tarmsundhed, løb i Canada og meget flere spørgsmål fra IG -historier

Tør shampoo, tarmsundhed, løb i Canada og meget flere spørgsmål fra IG -historier

Hej! Jeg besvarer dine spørgsmål fra Instagram om løb, spisning, appel og tarmsundhed – hvilken blanding af emner vi c

Min kæledyrshund skal have til at gå eller løbe med din hvalp

Min kæledyrshund skal have til at gå eller løbe med din hvalp

Kæledyrs hundevandring skal have. Du bad om mine gearideer til at køre med din kæledyrshund – her er en liste over mine yndlings snor, Col

Sjove Valentine’s for løbere

Sjove Valentine’s for løbere

Sjove Valentine’s for Runners. Memes og sociale medieartikler til løbere. Sjov Valentinsdag for løb og

Hvordan overlevede du skilsmisse – rigtige ideer, der hjalp mig

Hvordan overlevede du skilsmisse – rigtige ideer, der hjalp mig

Idéer til at tage sig af skilsmisse eller et brud. Sådan håndteres tab af et forhold og de værktøjer, jeg brugte til at holde Connec

Kører på Marco Island Florida 2021

Kører på Marco Island Florida 2021

Hvor skal man køre på Marco Island Florida. Kørsel af ideer til rejser og sommerstrandsture. Florida Run Blog og

Top 11 dele af Hamilton musikalsk

Top 11 dele af Hamilton Musical

Top 11 bedste citater fra Hamilton og mine yndlingsdele af at se Hamilton Musical personligt i Los Angeles Pantages

⚡ af Shareaholic

.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post