Hvem er jeg (ikke en offentliggørelse om meningen med livet)

Jeg er ikke nogen, der tager lur eller bliver syg, så hele denne følelse af ting begynder virkelig at komme på mine nerver. Jeg behøver ikke at komme på arbejde i dag indtil kl.

Jeg har hørt graviditet gør dig super træt, så godt jeg hader at være træt (du vil bemærke, at ‘få 8 timers søvn’ er en typisk mandag mini-mål). Så det vil sutte, men jeg tager af.
Mine mest aktuelle videoer

Ansigtsmaskeideer til at køre såvel som at gå udenfor
Ansigtsmaske til løb såvel som at gå udenfor under coronavirus -udbrud.
Kræver du at bære en maske? Hvilken maske er det bedste for løbere såvel som vandrere?

Tjek mit fineste valg for en maske.
Plus CDC’s anbefalinger om, hvornår man skal bære en maske, samt hvilken slags under Covid19 -udbruddet.
Mere på runeatrepeat.com

Flere videoer

0 sekunder på 7 minutter, 15 sekunder

Næste op
Marathon Training Day 4
01:21

Direkte
00:00
08:21
07:15

Jeg kunne dog ikke rigtig tage en lur, siden jeg forsømte mine e -mails siden fredag. I stedet chugged jeg nogle Emergen-C såvel som gik på det.

Lige før middag chomped jeg på noget vandmelon såvel som lavet frokost.

Jeg ændrede det op i dag såvel som lavet fjerkræ-salat med mayo, tranebær, nødder samt miljøvenlig løg for at tage på min salat. Det virker tørt, så jeg tilføjede flere mayo som klædning. Ja, det er groft, men jeg havde brug for det.

I andre nyheder opdagede jeg, at denne edderkop lavede et web i min sportsbh i går aftes! Fantastisk ting, jeg fik ikke fat i dette til at bære i morges?!?! Interesse Ben: Pas på dette. Xoxo Monica

Jeg genkender, at ”hvem er jeg” -titlen kan have fået det til at virke, som dette ville blive et dybt såvel som meningsfuldt indlæg. Um, undskyld, det er bare flere billeder af salater såvel som edderkopper. #Failblog

Vente! Lige her er meningen med livet. Jeg opdagede det på Internettet: (Toothpastefordinner.com)

Det er enten det eller dette … (kilde)

Opdateret for at tilføje dette … (kilde)

Ti politikker for at være mennesker

Af Cherie Carter-Scott

1.
Du får en krop. Du kan godt lide det eller hader det, men det er din at holde i hele perioden.

2.
Du vil opdage lektioner. Du er tilmeldt en uformel institution på fuld tid kaldet “Life.”

3.
Der er ingen fejl, kun lektioner. Vækst er en forsøgsproces, fejl såvel som eksperimentering. De “mislykkede” eksperimenter er lige så meget en del af processen som de eksperimenter, der til sidst “arbejder”.

4.
Lektioner gentages, indtil de læres. En lektion vil blive præsenteret for dig i forskellige former op, indtil du har lært det. Når du har lært det, kan du gå videre til den næste lektion.

5.
At lære lektioner slutter ikke. Der er ingen del af livet, der ikke indeholder dets lektioner. Hvis du er i live, betyder det, at der stadig er lektioner, der skal læres.

6.
“Der” er ikke en meget bedre placering end “her.” Når din “der” har endt med at være en “her”, vil du bare erhverve en mere “der”, der igen vil se meget bedre ud end “her.”

7.
Andre mennesker er simpelthen spejle af dig. Du kan ikke lide eller hader noget ved en person mere, medmindre det afspejler dig noget, du kan lide eller hader ved dig selv.

8.
Hvad du laver af dit liv er lige så meget som dig. Du har alle de værktøjer såvel som ressourcer, du har brug for. Hvad du laver med dem er lige så meget som dig. Valgmuligheden er din.

9.
Dine svar ligger inden i dig. Svarene på livets bekymringer ligger i dig. Alt hvad du kræver at gøre er at se, lytte såvel som tillid.

10.
Du vil ikke huske alt dette.

Spørgsmål: Hvad er meningen med livet?

Bonusspørgsmål: Hvad er kuren mod den typiske kulde? <- Seriøst. Send mig projektmappen Gemme Deling er omsorgsfuld! Del Tweet Pin Del Post Del Fortsæt med disse: Enkel morgenmad BagesD kartoffelopskrift Enkel morgenmadsbagt kartoffelopskrift Enkel morgenmadsbagt kartoffelopskrift kartofler er en lækker, næringstæt grøntsag samt et fremragende valg at brænde din wo 3 Bekymringer såvel som feriekortliste 3 Bekymringer såvel som feriekortliste Jeg vil gerne føje dig til min feriekortliste! Hvis du er interesseret, skal du totale denne formular. Bemærk: Dette er en ny liste. fineste undertøj til løb fineste undertøj til løb Liste over det allerbedste undertøj til løbere. Kørsel af spørgsmål og svar fra Instagram. National Dog Day med Diego Appreciation Post De allerbedste podcasts runder op og kører med undertøj podcast 95 De allerbedste podcasts runder op og kører med undertøj podcast 95 De allerbedste podcasts, jeg lytter til lige nu - en liste over mine favoritter i hver klassificering samt en lil bit om dem. Jeg er en Januar Q&A fra Instagram Januar Q&A fra Instagram Præcis hvor længe hviler du efter et maraton eller et halvt maraton. Idéer til at gøre løbebånd med at køre mindre kedeligt. Hvad er din næste mar Fineste mascara, tør shampoo såvel som andre bekymringer fra denne uge Fineste mascara, tør shampoo såvel som andre bekymringer fra denne uge Fineste mascara i lange tykke vipper. Den fineste tør shampoo til løbere. Nye bekymringer såvel som svar fra Instagram Story ⚡ af Shareaholic .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post