Tre sunde ting torsdag

hej der såvel som velkommen til en ny dag? Efter at have troet på mine sidste par dage, anerkender jeg, at jeg tog IE til godkendt så godt som jeg krav om at gøre en indsats for at komme tilbage på det sunde tog. Ikke alle er nødt til at gøre en så stor indsats, men ikke alle er nødt til at få 8 timers søvn for at forhindre binging. Alle er forskellige.

Her er tre sunde ting, jeg gjorde for mig selv i dag …
Mine mest aktuelle videoer

Jessica Simpson Memoir – Open Book Review
Gennemgang af Jessica Simpsons nye bog – Open Book. Sangeren såvel som iværksætter spilder tricks såvel som bag kulisserne overrasker alt i hendes memoir.

Gennemgang af den hørbare bog – Jessica Simpson læser den selv! Der er desuden fordelene, når du får lydversionen!

Flere videoer

0 sekunder på 6 minutter, 5 sekunder

Næste op
At lære af et dårligt løb
03:48

Direkte
00:00
08:21
06:05

1.) Stod op såvel som Jillians 30-dages makuleringsniveau 1. Derefter lavede en sund morgenmad til at gå, der ikke har brug for mig til at køre med mine knæ. En miljøvenlig protien-smoothie med Prowder (protien-pulver), spinat, mandelmælk, is, chiafrø.

Og korn med rosiner såvel som cashewnødder på siden …

2.) Efter min morgenklasse havde jeg en time før jeg skulle være på arbejde. Jeg tog en beslutning om at få en influenza skud såvel som en juice i stedet for at blogge, af denne grund den forsinkede post. Det var dobbelt så stort, da jeg higer efter en juice såvel som krydset “influenza skud” fra min til do -listen.

Saften fik mig til at føle mig fantastisk (som altid)! Dog føler jeg allerede, at min venstre arm bliver øm fra skuddet. Den gamle kvinde stak det virkelig for mig. Det eller kombinationen af ​​Jillian såvel som et skud i armen dræbte min muskel.

3.) Jeg pakket min frokost i går aftes for at lindre noget pres fra min hektiske morgen. I blandingen – en dåse laks, mayo såvel som nyde. Jeg lægger lakse salaten på en seng med spinat, løg såvel som tomater.

Da jeg var ved Whole Foods og ventede på min juice, greb jeg ligeledes en fuldkorns granola -rulle for at vælge den. Denne ting er fuld af korn, frø såvel som nødder.

Det har også rosiner! Jeg kunne ikke modstå en bid?

3 1/2. Undskyld, at folk gik glip af ranten. Jeg føler stadig nøjagtigt på samme måde, så jeg vil sandsynligvis adressere det ekstremt snart. Jeg komponerede lige ekstremt strøm af bevidsthed såvel som troet, at jeg må komponere om det, da jeg var mindre slidt såvel som Moody?

Spørgsmål: Hvilke sunde ting gjorde du for dig selv i dag?

Skriv dem, selvom det er noget, du gør hver dag. Vi husker ikke at give os selv kredit score, da vi er så brugt til at være sunde, men du skal stadig have kredit!

Send mig projektmappen

Gemme

Deling er omsorgsfuld!

Del

Tweet

Pin

Del

Post

Del

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post