Er CTE en tikkende tidsbombe til kampsport -fitnesscentre?

CTE rystede den professionelle sportsverden på det højeste niveau med NFL, der accepterede en afvikling af næsten 1 milliard dollars for hjernerystelser på sine spillere. Retssagen fokuserede på beskyldninger om svig og dækker ups, når det kom til virkeligheden af hovedtraumer i ligaen. Efterhånden som videnskaben bag CTE udvikler sig, er der grund til at tro, at ansvar kan sive ned til de lavere sportsniveauer samt endda fraværende svig og bedrag. Uagtsomhedsloven kan være tilstrækkelig.

Tidligere denne måned blev der offentliggjort en angående undersøgelse med vidtrækkende implikationer i kollisionsverdenen og bekæmpende sportsgrene. Forskere var i stand til at demonstrere, at gentagen eksponering for sub-concussive slag var nok til at resultere i CTE. Ingen hjernerystelser eller knockouts nødvendige.

Hvorfor skulle Tigres UANL Trøje dette vedrøre kampsport og bekæmpende sportsakademier? Hvis hård sparring, der resulterer i rutinemæssige kumulative subkoncussive påvirkninger, er en hæfteklamme i dit fitnesscenter, kan dette potentielt føre til ansvar, hvis studerende efterfølgende udvikler sygdom.

Af hensyn til denne artikel diskuterer jeg ikke professionelle eller endda amatørkæmpere, der vælger visse træningsmetoder til at forberede sig på konkurrencens strenghed. Jeg diskuterer hobbyiststuderende, der udgør hovedparten af overskuddet, der genererer studerende krop i et typisk kampsport -gymnastiksal. Kæmpende sportsskoler imødekommer stort set offentligheden, der sælger ting som vægttab, selvtillid, selvforsvar og færdighedsopbygning. At udvikle en neurodegenerativ sygdom er ikke i brochuren.

Hvis der gennem metoder, der er undervist i et motionscenter, udsættes for hobbyiststuderende for gentagne hovedpåvirkninger, og de udvikler CTE succesrige retssager mod gymnastiksalen, er ikke en langt hentet idé.

En 2006 British Columbia -sag gik så langt for at finde ud af, at en studerende, der blev såret, mens de fulgte en instruktøruddannelse, ikke kun kan lykkes med Bayer 04 Leverkusen Trøje en uagtsomhed, men også at en ansvarsfritagelse ikke er effektiv under sådanne omstændigheder. Følgende kommentarer, der kastede undtagelsen, kunne let udvide til CTE -retssager –

[72] Under alle omstændigheder finder jeg ud af, at en skade som den, som Mr. Parker oplever, ikke falder inden for undtagelsen af undtagelsen. Efter min mening accepterede Mr. Parker ved at deltage i skydebekæmpende lektioner visse risici for skade, men han accepterede ikke risikoen for Hollands fodboldlandshold Trøje skade i hænderne på sin instruktør, som han stolede på ikke at skade ham. Det er rimeligt for Mr. Ingalls at søge afkald fra ulykker, der opstår i tilfælde af, at en studerende skader sig selv som et resultat af at falde eller foretage et skridt forkert eller blive såret af en anden studerende i løbet af en øvelse. Det er dog ikke rimeligt for Mr. Ingalls at forsøge at udelukke sig selv fra sin egen uagtsomhed, hvor han udfører en demonstration, hvor han har fuld kontrol over den studerendes sikkerhed. Mr. Parker blev ikke bedt om at acceptere denne risiko, og han gjorde det ikke.

Hvis du kører et for profit -gymnastiksal, der serverer hobbystuderende, er det klogt at ikke kun forstå farerne ved hjernerystelse, men den udviklende videnskab, der adresserer farerne ved kumulative under hjernerystelser. Undladelse af at gøre dette kan ikke kun føre til ubesværet skade, men også til potentielt lammende retssager.

Del dette:
Twitter
Facebook

Sådan her:
Som indlæsning …

Relaterede

Hvad Kongressen vil blive fortalt om sikkerheden ved blandet kampsport 8. december 2017in “Sikkerhedsundersøgelser”
CTE knyttet til varigheden af kontakten mere end hjernerystelse Historyaugust 17, 2015in “Safety Studies”
Neurotrauma Journal diskuterer hovedpåvirkninger inden for sport og hjerne degenerationok 27. oktober 2016in “Sikkerhedsundersøgelser”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post