Født til at køre Ultra Marathon Plan

Tiden er endelig inde til at kontrollere, om jeg er en ægte efterkommer af Tarahuamara. Den fødte til at køre 50k er i morgen!

Da jeg først tog en beslutning om at løbe løbet, var jeg utroligt bange og pumpede om det. Jeg havde til hensigt at blive fuldt forberedt og lave en hel træningsplan og bla bla bla. Derefter fik jeg masser af rejsemuligheder, da jeg huskede, at jeg aldrig holder mig til en træningsplan, så alle faldt ved vejen.

Moral af historien: Jeg er ikke fuldt forberedt på dette.

Det bliver min første:

Afstand meget mere end 26,2 miles

trail race

Campingoplevelse i årevis

Jeg lavede en racedagsmetode baseret på nogle ultra -kørselsanbefalinger, jeg hørte et stykke tid tilbage, der sad sammen med mig …

“Hvis du tror, ​​du går for langsomt, skal du langsomt.”

Så – dette er planen …

1. Gå langsomt. LANGSOM. LANGSOMMERE. Fin godt.

2. Spis pr. Normal maratonmetode og spis meget mere ‘ægte’ mad, hvis jeg kan. <- I betragtning af at jeg aldrig gjorde denne afstand, før jeg ikke rigtig ved, hvordan jeg vil føle mig. 3. Gå de absurde bakker. og endelig 4. Forsøg ikke at være en helt. Sikker på, jeg holdt mig ikke til en træningsplan for Ultra, men jeg sørgede for at fremskynde som om jeg var en bjørn ved at gå i dvaletilstand i dag ... Vandmelon. Selvfølgelig. Ris… Krispies spist som korn og godbidder. Hej, det er ris. Jeg er en meget salt sved-er, så jeg spiser altid en masse salt mad, der fører op til et løb. Det er det, der fungerer for mig, gør du. Derefter pakket jeg op og gik ud ... Hvilken mad pakker en pakke til et ultra trail race? Øl, chokolademælk og vandmelon, selvfølgelig. Mine patas og 5 motorvejen Pit stop for mad. Jeg pakket en stor salat og stjal en bid af den seje ranch Dorito Taco. Det ændrede ikke mit liv, men jeg er ikke deres målgruppe. <- Bemærk denne kommentar til fremtidig brug. Jeg var nødt til at udskrive undtagelsen for at tage med mig, og det er skræmmende! Det siger alvorligt, "Hvis jeg bliver såret, mistede eller dør, er det min egen forbandede fejl." Se? Jeg er bange. Hvis jeg dør, vil jeg forlade Run Eat Gentag til en højrød, der ledede mexicansk forelsket i vandmelon og manater. Læsere kan stemme, hvis der er meget mere end én. Tak fordi du hædrede min anmodning. Spørgsmål: Hvad laver du i weekenden? *Jeg har ikke den bedste modtagelse/wifi i morgen, så jeg tager dagen fri. Hvis jeg kan, siger jeg Hola ved hjælp af Twitter, men måske ikke. Send mig projektmappen Gemme Deling er omsorgsfuld! Del Tweet Pin Del Post Del Bliv ved med at vælge disse: Disney World Marathon Training Week 1 Disney World Marathon Training Week 1 Dopey Challenge Training Week 1 Nå ... da jeg tog en beslutning om at registrere sig for at køre Dopey Challenge i sidste uge var jeg for det meste overrasket OC Marathon Training Plan og Race rabatkode OC Marathon Training Plan og Race rabatkode Marathon og Half Marathon Training Plan Mellemprodukt for at blive hurtigere eller PR. For løbere med et tidsmål. Styrke Traini Træning til Boston Marathon Video Series vært Hej! Træning til Boston Marathon Video Series vært Hej! Hej! Jeg er vært for en videoserie kaldet '10, 000 miles til Boston 'med Hylands drevne! Vi følger et team af Heale Marathon Training Day 1 - Videodagbog? Marathon Training Day 1 - Videodagbog? Start Marathon Training Journal. Dag 1 check ind efter mit lange løb. Løb og opskrift daglige opdateringer til næste 90 dageNye racerabatter og voucher -koder OC Marathon, Revel og mere! Nye racerabatter og voucher -koder OC Marathon, Revel og mere! Orange County Marathon Half Marathon rabatkode, Lexus Lace Up Race Series rabat til Irvine, Ventura, Palos Verdes Sådan passer du maratontræning i dit travle liv med løbende instruktør podcast 96 Sådan passer du maratontræning i dit travle liv med løbende instruktør podcast 96 Hvordan man passer til maratontræning til et fuldtidsarbejde og familieliv. Går fra et maraton til et ultra maraton, trail ru ⚡ af Shareaholic .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post