Mørk chokoladesaus opskrift (mejeri gratis)

Hej! Jeg er en stor fan af kødfri mandag og har en række beskeder med mexicansk kødfri mandag opskrifter. Men dagens idé er ikke til middag, det er til dessert. Jeg fejrer typisk kødfri mandag med den typiske morgenmad – æg og toast med PB; Frokost – en stor salat toppet med bønner og ris; Middag-Rør med de grøntsager, jeg har, og et æg rørt ind eller en anden tilfældighed.

Men denne mandag blev taget op et hak, fordi Silk udfordrede mig til at lave en spildag acceptabel skål til #MeatlessMondaynight – ja, jeg regnede med, at hvis jeg tog en skål til en fodboldspil -visningsfest, skulle det være dessert.
Mine nyeste videoer

American Dirt Book Review
American Dirt Book Review

Flere videoer

0 sekunder på 12 minutter, 7 sekunder

Næste op
Marathon Training Day 1
03:12

Direkte
00:00
08:21
12:07

Hvorfor dessert?

Mange grunde … fordi folk kan lide dessert og så på sin side måske kunne de gerne have mig. Fordi det er det mest vigtige måltid på dagen (eller i det mindste min favorit). Fordi chokolade gør folk glade. Fordi folk vil være din ven, hvis du giver dem cookies eller brownies …

Så jeg lavede meget fudgey brownies og toppede dem med en mørk chokoladesauce. Dette ville bestemt få mig en ven eller to! Prøv det og lad mig vide, hvis du laver nye venner med disse godbidder. Hvis ikke, vil jeg stadig være din ven, fordi du læser min blog.

Brownies – Jeg brugte en kasseblanding og subbed det krævede vand med silke mandelmælk. Alt andet blev lavet til pakningsretninger.

Da brownies var praktisk taget, startede jeg på mejeriet helt gratis chokoladesauce. Dette er lavet med semi-søde chokoladechips, der er mejerifri. Hvis du ikke er interesseret i det, eller hvis du vælger, kan du bruge mælkechokoladechips.

Chokoladesaus opskrift

1 kop semi-sød chokoladechips

1/4 kop silke mandelmælk

Dash: Vanillaekstrakt og salt

Kombiner chokoladechips og mandelmælk i en sauce pande. Placer over medium varme og rør kontinuerligt i 10-15 minutter. Sauce vil langsomt blive tykkere.

Spørgsmål: chokoladesaus eller karamellsauce?

Denne samtale er sponsoreret af Silk. Meningerne og teksten er alle mine.

Send mig projektmappen

Gemme

Deling er omsorgsfuld!

Del

Tweet

Pin

Del

Post

Del

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post