Citron Water Hacks

Dette er et sponsoreret indlæg skrevet af mig på vegne af EveryDrop ™. Alle udtalelser er 100% mine.

Jeg ved, at der er mange mennesker derude, der har svært ved at drikke nok vand. Jeg er ikke en af ​​dem. Jeg er som en kamel. (I mit hoved drikker kameler masser af vand og opbevarer det i deres pukkel til senere. Men jeg drikker masser af vand og opbevarer det for at svede ud under mit løb.)
Mine seneste videoer

Hvad jeg spiser på en dag – Runner Edition
Hvad jeg spiste på en dag. Maddagbog fra en løber, der ikke i øjeblikket træner til et maraton eller et halvt maraton. Morgenmad, frokost, middag og snacks plus tip.

Flere videoer

0 sekunder på 14 minutter, 26 sekunder

Næste op
Så var hun væk – boganmeldelse
04:20

Direkte
00:00
08:21
14:26

Jeg drikker så meget vand, jeg er temmelig sikker på, at jeg er årsagen til tørken i Californien (fortæl ikke nogen).

Når jeg er på en restaurant, bestiller jeg vand med ekstra citron. Jeg elsker citronvand !! Det føles så fancy at nippe til chug citronvand, og det er ekstra forfriskende.

Desværre er jeg meget doven (eller med rette træt af alle de badeværelsespauser, jeg er tvunget til at tage) og aldrig lave citronvand derhjemme. Men jeg var på en mission om at ændre den i denne uge og købte 5 pund citroner.

Og de hang ud på min tæller, indtil jeg bemærkede, at de begyndte at gå dårligt.

Så jeg var nødt til at samle det og begynde at bruge dem. allesammen. På en dag.

Okay, ikke på en dag, men jeg besluttede at lave citronisterninger for at gøre det super let at tilføje til mit vand. Jeg har lige skåret et par citroner op og lagde dem i isbakken, tilsat filtreret vand fra mit EveryDrop ™ Popout Filter & Pitcher og presset citronsaft i hver bakke.

Jeg lavede et par portioner af disse og satte dem i en skål, så de ville være lette at gribe, når jeg fyldte op.

Tip: Pressende citronsaft i isterningsbakkerne tilføjer mere lemony -smag. Du kan også tilføje et par dråber flydende stevia, hvis du vil have en lille smule sødme, når du tilføjer disse terninger til iste eller cocktails.

Jeg har lige fået dette nye EveryDrop ™ Popout Filter & Pitcher, så jeg var ekstra motiveret til at lave lækkert smagvand. Kombinationen af ​​det filtrerede vand og citronisterningerne gjorde virkelig en forskel! Ved du, hvordan du nogle gange bare kan smage ‘fancy’ vand? Dette var sådan – super sprød og forfriskende. og fancy på grund af isterningerne.

I går eftermiddag tog jeg en tur, da jeg kom tilbage, var mine terninger klar, og jeg chugged det citronvand!

Tip: Hvis du ikke er i citronvand, kan du også bare tilføje frosset frugt til dit vand for lidt ekstra smag. (Eller du kan hugge citronerne og fryse dem til at bruge på samme måde.)

Frosne jordbær, blåbær, vandmelon … Næsten enhver frosset frugt vil arbejde for at give dit vand et ekstra løft af sødme. Af en eller anden grund minder dette mig om en spa … Jeg tror, ​​fordi det er det eneste andet sted, jeg har haft det?

Citron Water Hack: Min nye yndlings citronhack -idé er at tilføje citronisterninger til varmt vand om morgenen. Dette er en god måde at blive fantastisk ned i super varmt vand og få lidt citronsmag derinde på samme tid. (Du kan også tilføje æble cider eddike og noget honning til en morgendetoxdrink.)

Al denne citronvandssamtale, og jeg sprang næsten over den bedste del af dette nye vandfilter….

Filteret er det tåredråbestykke på toppen. Det kan fjernes, så du kan filtrere vand direkte i din vandflaske. Det er super let at bare springe af, filtrere vand i en anden beholder og sætte på!

Vand med hastigheden i Life®

EveryDrop ™ Popout Filter & Pitcher fås i butikker og online. Tjek EveryDrop ™ Pitcher Store Locator for at finde en i en butik i nærheden af ​​dig.

Spørgsmål: Kan du lide citronvand? Eller hvad er din yndlings ting at tilføje til vand?

(Udover kaffegrunde!)

Send mig projektmappen

Gemme

Deling er omsorgsfuld!

Del

Tweet

Pin

Del

Post

Del

Fortsæt med disse:

Hvad jeg spiser på en dag – til løbners

Hvad jeg spiser på en dag – for løbere

Hvad jeg spiser i en dagsvideo af en løber. Maddagbog over alt, hvad jeg spiste en dag morgenmad, frokost, middag og snacks. plus

Græskar pie protein ryke opskrift

Græskar pie protein ryke opskrift

Sundt græskarpie protein smoothie -opskrift med dåse græskar, yoghurt og græskar tærte krydderi. Det er en super let og del

Det bedste af Natural Products Expo Influencer -favoritter og sund madbingo

Det bedste af Natural Products Expo Influencer -favoritter og sund madbingo

Hej! Natural Products Expo (alias #Expowest på sociale medier) var denne weekend i Anaheim, CA. Det er en betydelig konference

3 ingrediens mokka smoothie

3 ingrediens mokka smoothie

Nem mokka -smoothie -opskrift med ægte mælk i Californien, kaffeisterninger og yoghurt! Prøv denne sunde rysteopskrift på BRE

9 grunde til, at jeg har brug for et massagemedlemskab

9 grunde til, at jeg har brug for et massagemedlemskab

Massage Envy Monthly Specials og gennemgang af at få en massage- eller ansigtstjeneste hver måned. Mine grunde til at få en massage

3 hacks for at få vand, mens du kører

3 hacks for at få vand, mens du kører

Sådan får du vand, mens du løber uden at skulle bære det. 3 hacks til hydrering på flugt, der ikke kræver gear

⚡ af Shareaholic

.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post