Bedste august løb, opskrifter og septembermål

Hej! Tillykke med september !! Hvordan går det? Jeg har et hurtigt højdepunkter med mit yndlingsløb og spiser fra august … og september mål !! Satte du nogen? Der er kun 4 måneder tilbage i 2017 – sæt nogle sjove mål, sæt nogle løbende mål … uanset hvad du skal sørge for at tage handling i denne uge. Tiden flyver, når du er løbet!

Mine seneste videoer

Min dejlige partner i Pysch Ward: A Memoir – Book Review
Min dejlige partner i Pysch Ward: A Memoir
af Mark Lukach

Audio Book Review af det bedst sælgende memoir udgivet 2017.

Er det en god lytning?
Jeg deler en hurtig gennemgang af bogen tilgængelig på Audible.

Fra Amazon:

Et hjerteskærende, men alligevel håbefuldt memoir om et ungt ægteskab, der omdefineres af mental sygdom og bekræfter kærlighedens magt.

Mark og Giulias liv sammen begyndte som en eventyrromantik. De blev forelsket klokken 18, blev gift på fireogtyve og startede deres drømmeliv i San Francisco kort efter. Men da Giulia var syvogtyve, led hun en skræmmende og uventet psykotisk pause, der landede hende i psykafdelingen i næsten en måned. En dag var hun levende og godt justeret; Den næste, hun var vildfarende og selvmord, overbevist om, at hendes kære ikke var sikre.

Spørgsmål:
Hvilken bog eller podcast lytter du til nu ??

Hvad skal jeg lytte til næste?!

Links til bogen og andre anmeldelser er på runeatrepeat.com

Flere videoer

0 sekunder på 5 minutter, 31 sekunder

Næste op
American Dirt Book Review
12:07

Direkte
00:00
08:21
05:31

Lad os først tale om de bedste mad- og fitness -indlæg fra august …

*RER -podcasten tager en pause til Labor Day og vender tilbage i næste uge.

August 2017 Bedste løb og madblogindlæg

Favoritkørsel

Jeg ved, at dette kommer til at lyde vanvittigt … men min favoritløb fra august kørte i Palm Springs.

Ja, det var 101 grader.

Ja, jeg følte, at jeg løb inde i sauna.

Ja, en tilfældig forbipasserende begyndte at tale med SR og jeg på en 7-11 køretøjsparkeringsplads, da vi stoppede for at drikke vand.

Ja, jeg elskede det alligevel, fordi jeg fik at løbe med min ene ven kunstneren formelt kendt som Skinnyrunner. Hun er min eneste løbende ven, og jeg savner hende. Det var virkelig fantastisk at indhente – ja, indhente livet … ikke på at løbe, da vi var super langsomme på grund af varmen. Det var min favorit!

Tjek det her -> Hvad skal jeg gøre og ikke at gøre i Palm Springs

Favorit spiser

Sund fransk toast i en krusopskrift <- super let morgenmad med fuldkorn, protein og top det med PB. Det vil også holde dig fuld! og Chile Relleno Casserole Recipe <- Big Hit med min familie Favoritindlæg vil jeg gerne gentage Jeg lærer stadig om podcasting - og jeg ved, at de første par episoder er lidt springende. Så jeg værdsætter virkelig al støtte og kærlighed til denne nye bestræbelse. tak skal du have! Jeg lover, at det bliver bedre. Jeg elsker RER -podcasten, fordi jeg får dele tip og råd om løb, mad og liv fra forskellige løbere. Jeg håber, du får noget værdifuldt af det. Tjek det, og lad mig vide, hvad du vil høre mere om! Mine yndlingsindlæg til at gentage er et par af mine podcast -indlæg - Hvis du vil høre alt om at køre 100'ere løb og afslutte sidste, så tjek min chat med Lisa Jackson her. Og hvis du vil have mere - tjek hendes bog dit tempo eller min? Tjek mit interview med MCM Runner Juan Hernandez og tjek bunden af ​​stillingen for mentale sundhedsressourcer. Bonus Gentag: Husk at tjekke min løbsdabatter for kuponkoder for så mange 5K, 10K, Half and Full Marathon Races inklusive - Lexus Lace Up SoCal Races / Rock N Roll Marathon Series / Revel Race Series og mere! September mål Jeg delte mine septembermål i en live video på Instagram og Facebook. Sørg for, at du følger mig der - jeg planlægger at lave flere live videoer og opdateringer! Hvis du gik glip af det ... er mine septembermål ikke specifikt kørt eller diætmål. De er slags tilfældige! 1. Indtjekning med min løb, træning eller hviledag på Instagram og Facebook hver dag. (Relateret - Hvor hænger du mere ud? Jeg gør begge dele, fordi jeg ikke er sikker.) 2. Gå op med paddle-boarding 4 gange. 3. “Ja og…” -> Begynd mit svar på alt på en positiv måde.

Spørgsmål: Hvad var dit bedste løb eller spis fra august ??

Hvad er dine septembermål?

Send mig projektmappen

Gemme

Deling er omsorgsfuld!

Del

Tweet

PinDel

Post

Del

Fortsæt med disse:

Hvor længe skal din lange løb være og bedst køre film Q&A

Hvor længe skal din lange løb være og bedst køre film Q&A

Hvor længe skal dit lange løb være i et halvmaraton? It Band Sydrome – Hvor lang tid startede du fra at løbe? RRCA COA

Løbende urbånd, gammel marineblå træningsudstyr og flere spørgsmål

Løbende urbånd, gammel marineblå træningsudstyr og flere spørgsmål

Jeg besvarer dine spørgsmål fra @RuneatrePeat Instagram Story Box! Vi dækker løbende emner som hvordan man presterer

Spørgsmål og svar på intuitiv spisning og binging, tip til sommerkørsel og mere!

Spørgsmål og svar på intuitiv spisning og binging, tip til sommerkørsel og mere!

Kørsel af mad fitness intuitive spisespørgsmål og svar. Tips til sommerkørsel, hvad du skal gøre, hvis du er deprimeret og

Kør rapport for 6. til 12. maj

Kør rapport for 6. til 12. maj

Hej! Hvordan kørte du og spiste denne uge? Her er min runde af løb, mad, sjove, tilfældige og opdateringer fra th

Spørgsmål og svar på løb spiser gentagne visirer, podcasts og gendannelsesdage

Spørgsmål og svar på løb spiser gentagne visirer, podcasts og gendannelsesdage

Hvor længe kommer du dig efter et halvt maraton? Kørte min første fulde maraton og spekulerer på, hvor lang tid du starter … tip til

Årets bedste løb, løb og opskrifter!

Årets bedste løb, løb og opskrifter!

Hvor mange miles løb jeg i år. De bedste løb og løbstips alt sammen i et indlæg! Tjek det samlede mile -antal og calo

⚡ af Shareaholic

.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post

Fra til AZFra til AZ

Åh min gosh! Jeg glemte næsten, at jeg skal til Arizona i aften !! Jeg tager aldrig vejture for alvorligt (læs: overlad alt til sidste øjeblik). Jeg gætter på, at