Tilståelse. Kald mig ikke en torta

tilståelse fredag. I tilfælde af at jeg dør i weekenden, vil jeg vælge en ren samvittighed …

1. Ofte når jeg ser Vegas er ved at bruge kuldboksen, går jeg til døren og lader ham gå ud. Han vil altid gå ud, så han bliver i ekstase, og jeg narrer ham til at bruge det udendørs toilet.
Mine mest aktuelle videoer

Min charmerende partner i Pysch Ward: A Memoir – Book Review
Min charmerende partner i Pysch Ward: A Memoir
af Mark Lukach

Audio Book Review af det bedst sælgende memoir udgivet 2017.

Er det en god lytning?
Jeg deler en hurtig gennemgang af bogen tilgængelig på Audible.

Fra Amazon:

Et hjerteskærende, men alligevel håbefuldt memoir om et ungt ægteskab, der omdefineres af mental sundhedsproblem og bekræfter kærlighedens magt.

Mark og Giulias liv sammen begyndte som en eventyrromantik. De blev forelsket klokken 18, blev gift på fireogtyve og startede deres drømmeliv i San Francisco kort efter. Men da Giulia var syvogtyve, led hun en skræmmende og uventet psykotisk pause, der landede hende i psykafdelingen i næsten en måned. En dag var hun livlig og godt justeret; Den næste, hun var vildfarende og selvmord, overbevist om, at hendes kære ikke var sikre.

Spørgsmål:
Hvilken bog eller podcast lytter du til nu ??

Hvad skal jeg lytte til næste?!

Links til bogen og andre anmeldelser er på runeatrepeat.com

Flere videoer

Næste op
Podcast recaps fra 6. august
07:26

Direkte
00:00
08:21
05:31

2. Forleden var jeg ved at gå ud i en lang løb, og jeg så Tamale Lady på hjørnet. Så jeg fik et dusin og tog dem hjem for at lægge i køleskabet. Men inden jeg løb spiste jeg en. og en halv.

Måske to. (Ja, min mave var fantastisk med det, jeg er mexicansk, dette er vores brændstof!)

(Dette var et billede fra en anden dag med et æg på toppen. Jeg tog ikke et billede af dette en masse nyere tamale sjov, da jeg stod ved tælleren, der tørrede dem som et vildt dyr.)

3. Kald mig ikke en torta! (Inde i vittighed.) Jeg så dette skilt i kirken i weekenden. Giver de ud sandwich, og jeg vidste ikke det?

4. Jeg har en pakke om dagen problem …

5. Rokosicansk gik tilbage til min mors, men jeg savner hende. Mest fordi jeg talte med hende, og hun lyttede lidt. Vegas ser bare irriteret på mig.

6. Jeg brød for nylig min afhængighed af chokolade (for det meste kinda). Jeg havde ikke haft noget i et stykke tid, og hver dag havde jeg til hensigt at gå og få nogle, men jeg blev ved med at glemme – eller det ville være så sent, da jeg ville have det, ville jeg vente til næste dag.

Nå, jeg faldt tilbage fra vognen i betragtning af at Bark Thins sendte mig en plejepakke. Disse ting er så gode – ægte mørk chokolade og mandelstykker. Kærlighed.

7. Jeg drak kaffe under den 24 -dages udfordring.

Nogen spurgte om dette, så jeg ville dele (selvom jeg måske havde påpeget det før).

Den 24 -dages udfordring siger officielt at drikke Spark, når du vågner op. Men jeg drak stadig en iskaffe før min løb og drikker derefter gnisten, da jeg kom tilbage. Jeg tilføjer ikke mange ting med højt kalorieindhold til min kaffe, så jeg regnede med, at det var fint.

(Du kan få meget mere info om udfordringen her)

8. Jeg er så træt. Hvorfor insisterer jeg på at læse hele internettet, før jeg går i seng? !!?!

Nu skal jeg pakke og være klar til en lil road trip i weekenden!

Spørgsmål: Har du noget at tilstå? Spild det.

Send mig projektmappen

Gemme

Deling er omsorgsfuld!

Del

Tweet

Pin

Del

Post

Del

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post